lauantai 15. helmikuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia!

Elikkäs otettiin Lauran kanssa vähän kuvia ponskeista, joten tässä postauksessa on kuvia Torstailta.



Kuvattiin myös jonkinlaista videopostausta Hetan ja Lauran kanssa, mutta en yhtään tiedä millainen siitä tuli, ainakin hauskaa meillä oli! Suurin osa materiaalista ei kylläkään ole niin julkaisukelpoista materiaalia, mutta yritän väsäillä siitä jotain :D.

XD


Tänään käveltiinkin heppojen kanssa läheiselle kentälle, jonne on n. 3 km matkaa, joten se toimikin hyvin alkukäynteinä. Kenttä oli tosi hyvässä kunnossa ja se oli urilta ihan sula, joten siinä oli tosi hyvä mennä, toisin kuin meidän omalla kentällä, joka on umpijäässä. Ollaan onneksi kuitenkin nyt päästy menemään pelloilla aika hyvin, niin on kuitenkin päässyt treenamaan =). Mutta siis Heta meni Nadjalla, mä menin Tizillä, Laura Keksillä, Äiti Wallulla ja Milla Cinalla.



Kentälle päästyämme menin ensin Tizillä jotain 30min ihan perus koulujuttuja eli siirtymisiä kaikissa askellajeissa ja menin pari kertaa avoa molempiin suuntiin ja sitten vielä yksi lisäys + loppuravit. Tizi olikin hyvin villillä päällä tänään ja teki aikamoisia kamikazeloikkia, pukkeja ja erilaisia pomppuja :D. Loppua kohden se sitten rauhoittui ja voi vitsi ku sieltä tulee hienoa liikettä, kun se vaan malttaa keksittyä <3!



Tizin ratsastuksen ajan Heta talutteli Nadjaa. Sitten vaihettiin heppoja Hetan kanssa, niin että Heta rupes taluttelemaan Tiziä ja mä hyppäsin Nadjan selkään. Menin Nadjalla kaikki askellajit läpi, otin pari pysähdystä ja sitten tulin siirtymisiä. Nadjakin oli tänään todella hyvä ja rento, joten en viitsinyt mennä silläkään kuin jotain 20min.



Sitten vaihdettiin taas poneja kotimatkalle Hetan kanssa ja lähdettiin kotia kohti.



Heta, Laura ja  Milla tulevat huomennakin ratsimaan, mutta silloin lähdemmekin ihan maastoon.



Ensi viikonloppuna onkin sitten kauden ensimmäiset estekisat ja menen sinne Nadjalla ja Keksillä. Laura menee Keksillä 70cm ja mä menen 80cm ja sitten menen Nadjalla 80cm ja ehkä 90cm =).

Ja ainiin lähdetään huomenillalla laivalle ja tullaan maanantai iltana pois!
Mutta nyt en keksi enää mitään kirjoitettavaa, joten menenkin tästä nukkumaan,

-Julia

1 kommentti: