sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kuulumisia!

Moikka,

Oltiin eilen Nadjan kanssa Maastorataestekilpailuissa Perttulassa. Rata oli semmoisella purudaran tyyppisellä radalla, jossa oli hiekkapohja, joten ei tarvinnut edes hokkeja laittaa ponille jalkaan.
Menin 2 luokkaa, molemmat 80cm korkeudella, mutta toisessa oli mukana maastoesteitä ja toisessa oli pelkkiä rataesteitä maastoradalla.
Ensimmäinen rata koostui siis pelkistä rataesteistä ja kun yleensä maastoradalla saa mennä kovaa eikä tarvitse niin tarkasti katsoa etäisyyksiä kuin esteradalla, niin oikean tahdin ja etäisyyksien löytäminen oli itse asiassa aika haastavaa.
 
 

Ekalla radalla lähdettiin hyvin matkaan ja päästiin ensimmäisten esteiden yli kivasti, kunnes Nadja näki pelottavan maastoesteen joka vaani pientä Naanaa-ponia puskassa. Seuraavan luokan maastoesteet olivat siis sen pururadan vieressä valmiina ja niistä kuului mennä ohi. Nadja oli ihan hämmästynyt että esteiden ohi pitääkin juosta eikä hypätä niitä ja poni päätti sitten ottaa pari sivuaskelta protestiksi, että hei kuski me mennään nyt ihan väärin, ei näitä esteitä kuulu kiertää. Sen seurauksena seuraavalle esteelle linja katosi ja ponnistuspaikka tuli ihan pohjaan, joten puomi kolahti alas... Loppurata taas ihan hyvin. Lopputulos oli siis 4vp.
Toisessa luokassa olikin sitten mukana niitä maastoesteitä, jotka oli edellisessä luokassa kummitelleet tien sivussa. Nyt kun ne sai oikeasti hypätä, niin ei ne olleet enää yhtään pelottavia ja saatiin 0vp. Se olikin sitten luokan ainoa 0vp-rata, mutta koska arvostelu oli ihanneaika A2, niin kaikki puhtaan radan tehneet sai rusetin.
 
Saatiin punavalkoinen rusetti, joka sopikin hyvin meidän väreihin ;)
Ensi viikonloppuna olisi taas vuorossa sitten Ypäjällä kenttäkisat ja tällä kertaa vähän kivemmalla kouluradalla, kuin viimeksi. Nyt vaan toivotaan, että saataisiin kouluradalta se yli 60%, niin olisi mahdollisuudet sijoittua, jos kaikki muu menee tälläkin kertaa hyvin.
 
Mutta nyt pitää lähteä nukkumaa, huomenna alkaa koulu taas kasilta,
 
-Julia

6 kommenttia: