maanantai 10. huhtikuuta 2017

Tämän vuoden kuulumisia!

Moikka,

Meille kuuluu oikein hyvää. Nyt kun on kelitkin parantuneet ja kesä on tulossa, niin ollaan päästy treenaamaankin lähiviikkoina hyvin. Mulla oli pari viikkoa sitten vikat kirjoitukset, joten nyt mullakin on enemmän aikaa kaikkien heppojen treenaamiseen. Hevosille kuuluu oikein hyvää ja voisinkin kertoa vähän kaikkien kuulimisia erikseen.

Deli Katt:
Delin kanssa ollaan treenattu talvi hepan ehdoilla. Ollaan lähinnä maastoiltu, kun koko talven oli niin huonot kelit maneesittomalle tallille. Aika rennosti ollaan siis edetty vauvelin kanssa, mutta kevään tullen ollaan aloitettu kentälläkin jumppaaminen ja Anun kouluvalkuissa käyminen.

Kitty Katt ja Deli Katt


Kitty Katt:
Kittyn kanssa ollaan talven läpi treenattu Minna Leppälän kenttävalkuissa ja ollaan käyty mm. Johanna Mikkolan ja Mikko Mäentaustan hyppäreillä lisäksi. Kitty on nyt ollut tosi hyvä myös koulutreeneissä ja kaksi viikkoa sitten käytiin LoR:n koulukisoissa avaamassa kisakausi HeA kenttäkilpailuohjelma nro 6-luokassa ja saatiin reilu 64% Ja luokan voittohan sieltä napsahti (1/24). Kittylle ollaan saatu myös massaa ja lihaksia kivasti kasvatettua talven aikana.Buckshot M:
Buksu on talven aikana mennyt hurjasti eteenpäin ja saanut paljon lihaksia lisää. Maastoileminen on kylläkin ollut talvella hieman haastavaa, kun poika kerää kylmillä ja tuulisilla keleillä itseensä niin paljon virtaa, että maastolenkkien aikana tuntuu että allani on pikemminkin tikittävä aikapommi, kuin hevonen. Ollaan käyty Iian kouluvalkuissa ja kerran ollaan päästy myös Yvonne Österholmin valmennukseen. Yvonne on kyllä tosi hyvä valmentaja ja hän tuleekin juuri ensi viikonloppuna uudestaan Suomeen, jee! Buksun kanssa ollaan treenattu hieman myös vaihtoja yms vähän jo asioita valmennuksissa ja Buksu tekee kaiken tosi kivasti, kun mä vaan istun suorassa ja annan avut oikealla tavalla.Kuninkaan Lahja:
Mä en ookkaan varmaan tänne blogiin kertonut, että mulle tuli tammikuusta lähtien kisattavaksi ja treenattavaksi musta suomenhevostamma Lahja. Lahjan kanssa on treenit lähteneet oikein kivasti käyntiin ja ensi kauden tavoitteena onkin kisata sen kanssa suokkiluokkia.Ilolla odotan kaikken kanssa alkavaa kisakautta! Muidenkin ratsutettavien kanssa on treenit kulkeneet oikein hyvin ja olen ratsastellut ratsutettavia hevosia noin 2-5 viikossa.

Oikein mukavaa kevättä kaikille lukijoille ja toivottavasti teilläkin on treenit kulkeneet hyvin :)

-Julia

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ja kivat videot, varsinkin Kittystä oli ihana :) <3 Tsemppiä sulle hevoste kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei muuten, kuvasin teitä Buksun kanssa vähän, kun olitte valmennuksessa naapurissa, haluaisitko niitä kuvia? Voisin lähettää sähköpostiin :)

   Poista
  2. Joo hei kiva, lähetä vaan julialovecina@hotmail.com :)!

   Poista

 2. Blogissani on tällä hetkellä linkkaa blogisi-postaus, käypä linkkaamassa ;)

  siljajahuima.blogspot.fi

  VastaaPoista