lauantai 9. marraskuuta 2013

Synttärit!

Hehee, otsikostakin voi päätellää, että tänään on miun synttäripäivä! :D
Lähdettiin äiti, minä ja mun veli eilen Turkuun, Caribian kylpylään synttäreiden kunniaksi rentoutumaan. Tänään käytiin tulomatkalla siinä skanssenilla shoppailemassa synttärirahoilla. Ostin uudet verkkarit, koska vanhat oli jo tosi vanhat ja liian pienet ja niihin oli tullut reikiä sinne tänne :D. Loput rahat säästän uuteen kisatakkiin ja saappaisiin, jotka pitäis hankkia ensi kaudelle.
Tässä todella hemaisevia kuvakollaaseja, joita Roosa, Heta ja Janina teki :D





                                      Voi elämä, kun voikaan hävetä itseään niiin paljon!


Mulla oli muuten 2-3.11 ekat aluevalmennukset Keksillä. Sieltäkään ei ole kuvia, kun ei ollut kameraa, muttaseuraava valkku on joulukuussa, niin koitetaan silloin muistaa ottaa kamera mukaan. Valmentajamme Minnan tallilla on lämmitetty maneesi, joten valmennuksia ennen klippasimme keksin, ettei ihan läkähdy sinne maneesiin.

No mutta siis valmennukseen. Lauantaina Keksi oli tosi energinen, ehkä jopa vähän liiankin energinen ja painoi aikas paljon kädelle. En nyt yhtään muista mitä silloin tehtiin, mutta lauantaina tehtiin enemmänkin kontrollijuttuja ja puomiharjoitteluja.
Sunnuntaina hypättiinkin sitten enemmän. Keksikin oli paljon paremmalla tuulella :D. Harjoituksia oli ainakin kolmikaarinen kiemuraura niin, että joka kaarteessa oli kavaljetti ja laukan piti vaihtua aina siinä päällä. Sitten oli kólmen esteen jumppasarja, jota nostettiin joka hyppykerran jälkeen ja lopuksi se oli joku 70cm-85cm-100cm. Sitten oli myös ympyrällä puomeja ja sitten takaisin uralle ja uralta suoralle, jossa oli jotain 6 ravipuomia - 80cm- 60cm - 90cm, jos oikein muistan. Sitten lopuksi tultiin näitä ratana. Valkun jälkeen kävelin Paulan ja Julian kanssa pitkät loppukäynnit ulkona.

Nadja on muuten nyt ollut tosi hyvä, kun olen vaihtanut kuolaimet tavallisiin kolmipaloihin. Se luottaa paremmin käteen ja ja on muutenkin kulkenut pyöreässä muodossa ratsastaessa. Ollaan ahkerasti ny t myös harjoiteltu laukka-ravi siirtymisia, jotka vihdoin ovat alkaneetkin sujua ja Nadja useimmiten jo siirtyy laukasta raviin ilman että se jännittyy ja nostaa päätään ylös. Kyllä se työ tuottaa tulosta kun jaksaa vaan treenata! :)

Kerron nyt myös vähän heppa-uutisia! Nimittäin ollaan nyt käyty ratsimassa tai siis minä olen käynyt ratsimassa semmoista yhtä isoa WPB/ Saksan ratsuponia, joka on näillä näkymin tulossa ensi lauantaina! Kerron siitä sitten lisää kun tupsahtaa meille! :)

Nyt ei tule muuta mieleen mitä en ole vielä kertonut, joten lähden tästä syömään lisää herkkuja ja katsomaan töllöä ;)!

-Julia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti