maanantai 28. lokakuuta 2013

LOR Junnumestaruus Kultaa!

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, niin Lauantain koulukisat meni Keksin kanssa paremmin kun hyvin!

Tultiin kisapaikalle ajoissa, jotta kerkeän nähdä pari rataa ennen kuin piti lähteä verkkaamaan ponia. Luokka oli HeB Nuorten hevosten kentäohjelma. Ennen starttiani, olin asennoitunut, että pystyttäisiin voittamaan vain pronssia, koska tuossa luokassa oli niin hyviä ratsukoita ja Keksihän on tuommoinen pörröinen ja pieni esteponi :D.
Verkkasin ponia jotain puoli tuntia ja verkassa se tuntui jo todella hyvälle. Verkassa ollessani kuulutettiin että yksi kaverini oli saanut 65% ja olin aika varma, ettei me siitä oltaisi voitu pistää paremmaksi.
No mutta sitten mentiin radalle ja kaikki  meni hyvin ja sain tehtyä suht tarkat tiet, mutta poni ei ollut ihan pontevimmillaan.
Radan jälkeen menin loppuverkkaamaan ponin ja vein sen traikulle. Laitettiin poni pois ja äiti haki mun arvostelun. Sieltähän tupsahti 66,7% ja ykkössija siinä vaiheessa ja ykkössijaa pidettiin sitten koko loppuluokan ajan, eli voitettiin se luokka. Samalla voitettiin LOR Junnumestaruun Kultaa kouluratsastuksessa!  Hieno poni <3 1

Sunnuntaina oli sitten estemestaruuksien vuoro. Näillä ei ollut enää niin paljon merkitystä, kun eilinen päivä oli mennyt niin hyvin. Menin siis Keksillä ja Nadjalla 80cm ja sitten Nadjalla menin vielä sen 90/100cm joka oli se mestaruusluokka.
Menin 80cm ensin Keksillä. Verkassa poni oli ihan hyvä, enkä verkannut sitä kamalan paljoa.
Radalla poni oli ihan hyvä. Päästiin uusintaan asti ja kerettiin mennä uusinnan eka este ja sitten en enää muistanut missä oli seuraava este. Etsin katseellani ties kuinka kauan sitä estettä, mutta sitten muistinkin minne piti kääntää. Siinä meni ihan turhia sekuntteja kun tein niin suuren kaarteen, mutta vikalle esteelle teinkin sitten suunniteltua tiukemman kaarteen, jonka Keksi suoritti hienosti. Eli sieltä tuli 0-0 ja 8sija! Sitten oli Nadjan vuoro. Nadjallakaan en verkannut kauhean kauaa, koska sehän oli menossa vielä toisenkin radan. Verkassa hypyt onnistuivat hyvin. Kun päästiin radalle, poni oli ihan täpinöissään ja kun aloitettiin rata se vähän rauhoittui siitä ja tuli ihan ok rata, paitsi että 7 este tippui.
Sitten kävelin ponin kanssa pihalla, kunnes radan kävelyn jälkeen hyppäsin taas kyytiin. Radalla poni oli paljon parempi kuin 80cm:sä, koska nyt se keskittyi paremmin ja oli rauhallisempi. Kuitenkin heti kakkoseste tuli alas huolimattomuuttaan. Sitten rata jatkui ihan hyvin ja tuli kivan tuntuisia hyppyjä, mutta sitten vikalle perusradan esteelle toin sen  huolimattomasti ja sekin tippui.

Tuo toka rata Nadjalla oli paljon parempi, vaikka tulikin 2 alas, mutta tuntui paremmalle ja poni ei lähtenyt niin kovaa :D.

Postauksessa ei nyt ollut kuvia ollenkaan, mutta jos jollain on kisoista kuvia niin niitä saa lähettää Fb:ssä tai vaikka säpöön! ::)

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti