torstai 3. lokakuuta 2013

Ekat päivät Tetissä + Katsasaukset + Kisat!

Kirjoittelen teille nyt ekana tän viikon Tet harjoittelusta Riitin tallilla. Oli tosi hauskaa ja alussa ajattelin ettei se olisi hirveän erilaista, kuin kotona, mutta itseasiassa se olikin aika erilaista. Niin paljon enemmän boxeja siivottavana ja hevosta hoidettavana, kuin kotona. Normitallihommien lisäksi ratsastelin riitin ponskuilla ja eilen ratsastin myös Janinan shettiksellä, Sasalla.


* True Shettisratsastaja (c) Milla Nurmi *

 Mutta aika meni tosi nopeesti tosi hyvässä seurassa. En muistakkaan millon oon nauranu viimeks näin paljon :´) ! No mutta ihana päästä ens viikolla uudestaan.

Viimeviikonloppuna mulla oli ne kisat Helasuon tallilla, joista voisin vaikka kertoa seuraavaksi.   Sunnuntai : Menin ensin Nadjalla 80cm. Nadja oli verkassa hyvä, mutta ehkä hieman turhan energinen. Radalla poni oli hyvä viimeiselle esteelle asti, jossa päästin sen menemään liian kovaa ja vika este tuli uusinnassa alas! Jos ei olisi tullut tiputusta, oltais oltu toisia.
No sitten menin Keksillä 90cm. Radalla se oli ihan hyvä, mutta kolmoseste tuli alas, mutta sen jälkeen hypättiinki nii kaukaa ja korkeelta, ettei vaan tippuisi enää :D.
Vikana menin sitten Nadjalla 100cm. Kieltämättä vähän jännitti, että mitähän tästä tulee, mutta poni oli itseasiassa parempi tällä radalla, kuin tossa 80cm radalla. Se niinku jotenki keskitty paremmin siihen mitä tekee. Kolmosesteelle asti tultiin hyvin ja hypyt tuntui mukavilta, mutta nelosestettä ennen se yht äkkiä teki semmosen rykäsyn just ennen estettä ja tuli niin lähelle, että otti puomin mukaansa. Kun tulimme alas hypystä, poni kompastui siihen puomiin joka oli sen jaloissa ja melkeen kaatui. Siitä seurauksena multa lähti jalustimet, mutta matka jatkui kuitenkin ja loppuradasta tuli puhdas ilman jalustimia. Mutta kaikki muutkin luokassa kisanneet tiputtivat yhden ja meillä oli 10 sekunttia parempi aika kuin muilla, joten voitettiin se luokka!








Niinkuin jo viime postauksessa kerroinkin, niin Milla & Cina, Laura & Keksi mittelöäivät L-uran minijunnumestaruuksista molempinä päivinä. Koulussa Cina ja Milla olivat hienosti kolmosia.
Laura & Keksi voittivat mestaruudet sekä esteittä, että koulussa.
Sitten Heta ja Naapurin shettis Rebecca voittivat 30-40cm luokan ja olivat raviohjelmassa komansia!
Raviohjelman palkintojen jaossa olikin 3/4 meidän tallilaisia :D.
Lauantain koulukisoissa Nadja oli siis taas rauhallisempi kuin viimeksi, mutta jännittyi, kun joutui yksin radalle. Prossia tuli 64%  ja 4sija! Keksillä menin K.N Specialin ja sieltä tuli jotain 61% Ja 3. sija.

Ensi viikonloppuna on kakspäiväset aluekenttäkatsausket, jonne mennään Keksin kanssa. Eli siis koitetaan päästä Kenttä aluerenkaaseen Keksin kanssa =).

Tässä vielä videot jotka väsäsin Nadjasta ja Keksistä :







-Julia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti