perjantai 27. syyskuuta 2013

Opiskelua ja heppailua!

En ole tällä viikolla kerennyt kirjoitella juuri yhtään, koska mulla on ollut 2 koetta ja yhen esseen palautus. Onneksi nyt pääse 3 viikoksi pois koulusta, eikä tarvitse tehä vähään aikaan yhtään koetta tai esseetä! Läden siis ensi viikolla 2 viikoksi tettiin Riitin tallille ja sitten onkin ihana viikon syysloma.

Muuten tässä yks päivä huomasin, että blogissani on jo 90 lukijaa, jee, kiitos kaikille! 

No mutta siis minunhan piti kertoa niistä Sunnuntain alue-estekisoista. Elikkäs noh, ei ollut ihan meidän päivä, tai siis minun päivä tuo Sunnuntai. Radalla unohdin jotenkin ihan ratsastaa ja tuli yks tiputus ja sitten vielä vikalle esteelle kielto. Me tultiin niin juureen, ettei Keksi olisi millään siitä päässytkään, vaikka olisi yrittänytkin sen hypätä. En oikeen vieläkään tajua, että miksi vaan matkustelin siellä kyydissä, mutta virheistähän oppii, eikä aina voi onnistua... 

Sain muuten kuvia siitä Lauantaina olleesta maastoestevalmennuksesta Nadjalla, kaikki kuvat (c) Maarit Hutka :


Ja Turrilla : 
                            Wihii, poni lähti vähän kaukaa! :D


Eilen mulla oli Anun estetunti Nadjan kanssa. Tunnilla mentiin paljon suhteutettuja välejä. Alukjsi tultiin puomia, niin että ensin tultiin pitkän sivun puoliväliin reipasta ravia ja sitten otettiin kiinni ja tehtiin mahdollisimman rauhallisessa tahdissa voltti, jossa oli puomi. Sitten kun tultiin takaisin uralle, niin loppupätkä pitkää sivua mentiin taas reipasta ravia. Tehtiin tätä samaa harjoitusta molempiin suuntiin ravissa ja laukassa. 

Sitten ruettiin tulemaan ihan normaalia ehkä 50cm pystyä ravissa ja laukassa pari kertaa. Sitten tultiin 18 metrin suhteutettua sarjaa laukassa. Ensin tultiin se kuudella, mutta sitten seuraavalla kerralla mentiin vähän reippaammin ja tultiin se viidellä. Tultiin tätä sarjaväliä molemmista suunnista. 

Sen jälkeen ruettiin tulemaan 16 metrin suhteutettua ja tultiin se muistaakseni viidellä ensin ja sitten kun esteet nousi sinne 100cm niin sitten tultiin se neljällä.

Tunti meni ihan hyvin ja hyvillä mielin lähdetään Sunnuntaina L-uran estekisoihin. Huomenna L-uralla on koulukisat ja mennään sinnekkin Nadjan kanssa. Molempina päivinä Milla, Heta ja Laura tulevat kisailemaan myös. Milla ja Laura kisailevat myös siitä L-uran minijunnumestaruudesta molempina päivinä , joten toivotaan, että niillä menee hyvin! =)

Tänään menin Nadjalla vain kevyesti huomista rataa läpi. Postailua varmaan Sunnuntaina seuraavaksi!

-Julia
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oltiin tuolla Karakumissa eli onkohan se Nummi-pusulaa tai jotain semmosta :D

      Poista