sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Punra estekisat ja kuvia eiliseltä

Tänään oltiin siis Punran Seuraestekisoissa Espoossa. Oli ihan kamala keli ja kastuttiin ihan litiumäräks 5 minuutissa :o Onnkesi sade hellitti ennen 80cm luokkaa. Mutta siis ensimmäinen luokka oli 60cm ja menin sen Nadjalla. Verkassa poni oli vähän innoissaan, ku ei meinannut malttaa oikeen kävellä, mutta hypyt onnistuivat hyvin.
Ja positiivinen yllätys oli se, ettei poni ollut milläänsääkkään sateesta, nyt kun sai hyppiä esteitä ( kotona välillä nakkelee niskojaan aina kun tulee yksikin tippa päähän...).
No mutta siis sitten päästiin radalle ja poni oli ihmeen hyvä, kelin huomioiden. Tuli siis 0-0 ja sain käännettyä ponin suht nopeastikkin ja oltiin 5/27.
80cm luokassa sade siis onneksi laantui ja hyppäsin Keksin selkään (  Laura meni 60cm 0-0). Poni tuntui verkassa asti jo vähän väsyneeltä ja radalla tuli 1 tiputus, ku tultiin liian lähelle. Oltiin kuitenkin eilen Porvoossa asti kisoissa...
Sitten oli Nadjan vuoro hypätä 80cm. Poni oli verkassa taas ihan täpinöissään, mutta hypyt onnistuivat taas hyvin. Radallakin poni oli taas rauhallinen ja uusinnassa sain käännettyä suht lyhyet tiet, mutta olisi voinut vetää vielä tiukemmatkin. Eli tuli siis 0-0 ja oltiin 6/30.
Kisoissa oli tosi hyvät esinepalkinnot ( laitan molemmista luokista tulleet oalkinnot tähän) :

                                                 Showmasterin punainen harjalaukku,
komet saapassukat, 

Satulasaippua,

2 harjaa,

Roller,

Ja sitten vielä jolku sadeviitta :)

Tässä vielä kuvia eilisistä aluekoulukisoista ( katso eilinen postaus) : 








Kaikki kuvat (c) Iida Peltola

Tänään illalla käytiin vielä Wallun kanssa kärryttelemässä ja pikkuponit ( Cina & Felix ) juoksi narujen päässä perässä. 
Huomenna on molemmilla poneilla kevyt päivä ja mennään varmaan maastoilemaan.

-Julia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti