lauantai 21. syyskuuta 2013

Ratsastelua!

Menin Perjantaihin asti aika kevyesti Nadjalla, kun se rokotettiin Tiistaina. Tänään oli kuitenkin L-uran maastoestevalmennus karakumissa ja menin sinne Nadjan kanssa. Laura tuli myös Keksillä sinne.

Käytiin ensin yksitellen niitä esteitä läpi ja lopuksi tultiin rataa. Nadja ei ollut ennen hypännyt maastoesteitä, mutta poni vaan hyppeli niitä, kuin olisi hypännyt niitä joskus ennenkin! Ihan ekaa estettä se katto, että tommonenko mun pitää hypätä, mutta sen jälkeen ei edes enää ihmetellyt mitään esteitä.. Oli tosi hauskaa ja Nadjakin taisi tykätä, kun oli koko tunnin korvat hörössä. Ehkäpä Nadja onkin kenttäponi :D. 
Menin seuraavassa valmennusryhmässä sillä piensuokilla, Turrilla, jonka olenkin pari kertaa täällä blogissakin maininnut. Turrikaan ei ole ennen mennyt maastoesteitä ja sekin meni oikein hienosti. Tehtiin aika samoja juttuja kun Nadjankin ryhmän kanssa.
Saan kuvia ja videoita jossain vaiheessa, joten lisään niitä tänne ja mahdollisesti väsään jonkun videonkin jossain vaiheessa.

Maastoestereeneistä kotiutumisen jälkeen lähdettiinkin sitten kohti Virkkalaa. Siellä tavattiin yksi ystävämme, joka pyysi minua ratsastamaan sen hepalla, jonka nimi on Milo. Se oli tosi kiva ratsastaa, mutta sen laukka oli tosi pompottavaa =D. 


Sitten illalla menin vielä kaverini Clarissan kanssa Wallulla ja Kamulla maastoon. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa! ;)

Eli siis tänään ratsastin 4 heppaa, ei ihmekkään että vähän väsyttää ja voiski mennä jo nukkumaan huomisia kisoja varten, ku pitää nousta kuitenkin suht aikasin ku oon ekä lähtijä ekassa luokassa =D
Huomenna menenkin siis Laakspohjaan Lor:n järjestämiin Alue-estekisoihin Keksin kanssa 90cm.

-Julia



4 kommenttia:

  1. kiva♥ liitytkö mun blogin lukijaks ku niitä kaipaisin♥
    http://sintturiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja juu tottakai käyn liitttymässä! ;) <3

      Poista
  2. Sul on niiin kiva blogi mun blogi on tos: http://russulove.blogspot.fi/

    VastaaPoista