lauantai 31. elokuuta 2013

Aluekoulukisat ja kuulumisia

Meidän piti mennä silloin Tiistaina sinne Anun estevalkkuun, mutta meidän auton renkaaseen tuli joku ihmeen vika, joten menin silloin vaan maastoilemaan. En enää hirveästi muista kuluneesta viikosta, mutta ainakin Torstaina hyppäsin Nadjalla pikkasen huomisia kisoja ajatellen. Samalla tunnilla oli myös Milla Cinalla, Laura Keksillä ja Heta Bessillä. Mentiin ihan eka vaan yksittäistä ja sitten tultiin pari radan pätkää. Roosa oli meillä myös tirstaina ja mentiin minä Wallulla ja Roosa Kamulla maastoon ja oli taas vaihteeks kivaa!! :D Roosa sai myös kuvattua pari hyppykuvaa, mutta saan ne varmaan vasta huomenna, joten lisään ne sitten :) 

                                         

Eilen harjoittelin kevyesti Keksillä tän päivän kisoja varten ja Laura otti siitä pari kuvaa :

                                                                 Hieno poni!

<3

*Saatte nyt tyytyä tähän puhelinlaatuun! :D*


Ja tänään oli sitten Keksin kanssa Porvoossa Aluekoulukisat ja mentiin HeB:3. Verkassa poni oli hyvä ja rento. Radalla en jotenkin saanut vasemman puolen asetuksia läpi, mutta muuten meni ihan hyvin. Olin radan jälkeen ihan silleen et ei tuu varmaan kovin hyviä prossia, mutta kun hain paperini kansliasta, niin sain 64,3%, eli ihan hyvät prossat! Oltiin 7/22. Odotettiin viimeiseen asti, että sijoitunko, mutta just vika ratsukko meni meijän ohi, murr! Mutta kuitenkin olen tyytyväinen sijoitukseen.

Tässä video radasta, mutta kun mennään tuolla toisella puolella rataa, niin meitä ei oikeen näy, ku äitin puhelimella ei pysty tsuumaamaan enempää...



     
                                                                            <3
                                                                           
Tänään myös pikkunen Bessivaavi vaihtoi ylläpitäjää ja tallia... Tulee kova ikävä pikkusta, olihan se meillä kuitenkin 6 vuotta ja sillä mä aloitin kisaamisen. Tulee kyllä kova ikävä ponia, mutta onneksi se pääsi hyvään kotiin!


Huomenna suunnataan kohti Espoota ja siellä mennään Lauran kanssa hyppimään seuraestekisoihin ja koitan saada jonkun kuvaamaan meijän radat, mutta en vielä lupaa mitään :)

-Julia


4 kommenttia: