torstai 1. elokuuta 2013

Tosi hyvä kouluvalmennus!

Tänään mulla oli siis Anun kouluvalmennus Nadjalla, joka meni paremmin ku hyvin!
Ensin alkuverkat aj sitten lähettiin tulemaan eka ihan käynnissä semmosta neliötä, jonka joka kulmassa ponin piti kääntyä puolikas takaosakäännös, eli etuosa kääntyi edellä joka kulmassa. Kun tehtiin pari onnistunutta kulmaa, mentiin aina pari kierrostakevyttä ravia. Kun se harjoitus meni ihan hyvin, siirryttiin raviin ja tehtiin ravissa sama juttu, joka onnistui jo paljon paremmin. Sitten suunnan vaihdos ja toiseen suuntaan sama juttu ensin käynnissä ja sitten ravissa.
Sen jälkeen menin kerran sen Lauantain Kur radan läpi ja se meni tosi hyvin. Sitten tultiin tuota samaa neliöjuttua laukassa ja sekin meni ihmeen hyvin!
Tunnilla koottiin aika paljon varsinkin noissa harjoitusravikulmissa ja poni ei oo koskaan vielä ollut noin hyvä koulutunnilla. Poni meni tosi pitkiä pätkiä harjoitusravissa hyvässä ja tasaisessa muodossa.

Päivällä Annamari haki mut ja lähettiin kaupungille. Käytiin eka Citymarketissa kampaajalla ja tästä tukasta tuli kiva :D. Sitten mentiin K-maatalouteen ja sieltä napsahti mukaan Kingslandin georgia sukat. Niissä on kivat blingit sivuilla :)


Sitten mentiin jonnekkin kirpparille ja löysin sieltä semmosen mustan toppaliivin, jossa on hupussa semmonen karva. Se on tosi kiva ja makso vaan 5e!

Tänään illalla sitten käytiin Keksin kanssa ( Kamu ja Kamun vuokraaja oli kanssa) reilu tunnin maastolenkki ja mentiin aika paljon ravia ja laukkaa.

Sitten vielä illemmalla menin ihan vaan ilman satulaa (ja itseasiassa riimusuitsilla) Wallun kanssa kentällä rennosti vaan kaikki askellajit läpi.

Tein eilen videon Nadjasta, koska löysin ihanan musan siihen :D Osa matskuista on jo käytettyä, mutta menkööt nyt :



Huomenna lupaan kuvata sen kysymyspostauksen vastaukset teille, ku eilen tai tänään en kerenny tai siis kerkesin, mutta ne oli niin kamalia otoksia, etten viitti edes julkasta niitä :D
Huomiseen!

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti