maanantai 19. elokuuta 2013

hups taas!

Taas kerran olen unohtanu kirjoitella tänne... Nyt koitan ryhdistäytyä ja kirjoitella ahkerammin! Kerron nyt kuluneesta viikosta sen verran mitä muistan :) viimeviikon keskiviikkona oli kuusimäentallilla koulukisat, joissa oli tuomarina 1 luokan koulutuomari jorma kainulainen. Ensin laura meni keksillä hec:n joka meni ihan hyvin ja saivat 64% ja voittivat luokan. Sitten minä hyppäsin satulaan ja menin Heb k.n specialin ja prossia tuli 68% + luokan voitto! <3 eli tosi hyvä kisapäivä!

Torstaina menin nadjalla estetunnilla ja sekin meni ihan hyvin. Keksillä oli vp + hieronta.
Perjantaina lähdettiin kohti laakspohjaa ja siellä minulla ja keksillä oli iian kouluvalmennus. Se meni tosi hyvin. Mentiin mm. avoja, vaistojä, lisäyksiä ja vastalaukkaa.

Lauantaina oli raution tallilla koulukisat, joissa menin sen pitkän radan heC:n, joista tuli 67% ja luokkavoitto. Sain lahjaksi tosi kivat farkkuratsastushousut ja julia-keksejä. + osallistuttiin siihen raution tallin cuppiiin ja osallistuttiin siis näihin kaikkiin kolmeen kisaan ja kun niiden yhteispisteet laskettiin yhteen, voitettiin sekin :)!

Tänään tulee Heta Bessillä ja Laura Keksillä tunnille ja hypitään vähän niitä keskiviikon kisoja varten.
Keskiviikkona on sis kuusimäentallilla estekisat, jonne menen nadjalla ja keksillä 80cm ja sitten lauantaina mennään Keksin kanssa alue-estekisoihin saloon 90cm.
(Anteeksi, tässä tekstissä on varmaan 100 kirjoitusvirhettä, ku kirjoitan tän roosan puhelimella)

+ tehtiin Lauran kanssa viimeviikon maanantaina tallipv videona ja saatte sen tänään illalla, ku kerkeän sitä muokkaamaan ja saan loputkin matskut siihen :).

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti