torstai 22. elokuuta 2013

I am really happy right now!

Joo no toi otsikko on vähän outo, mutta älkää antako sen häiritä... Mutta kuitenkin oon toosi tyytyväinen Nadjuskaan, joka oli eilen estekisoissa tositositosi hyvä!

Ihan jo alkuraveissa yritin säilyttää tasaisen tahdin, enkä antanut ponin yhtään juosta kovaa. Kun Nadjan ei antanut missään vaiheessa koohotta, se tosiaan oli koko ajan rauhallinen. Vaikka hypättiin sitä verkkaestettäkin niin se pysyi tosi rauhallisena. Toivoin vaan, että se pysyy radallakin rauhallisena. Ja niin siinä sitten kävikin, että poni oli koko ajan kuulolla ja hyvin avuilla, joten sieltähän Napsahti 0-0 ja 2. sija 60cm:ssä. Olin niin tyytyväinen siihen rataan kun voi vaan kukaan olla.

                                                    (c) Mirjami Lottanen

80cm:ssä lähdin ensin Keksillä. Verkassa poni oli tosi hyvä, enkä ottanut kovin montaa hyppyä verkassa, kun poni oli Lauran kanssa hypännyt jo 60cm:kin ( joka meni muuten puhtaasti). Radalla poni otti pari hyppyä vähän kaukaa, mutta muuten lähestymiset onnistuivat hyvin ja sieltä tuli myös 0-0 ja 1 sija! <3

Sitten lähdin Nadjalla. Otin verkassa ihan pari hyppyä molempiin suuntiin, ku oltiin hypätty jo 1 luokka. Radalla poni oli taas ihan rauhallinen ja kuulolla ja kaikki lähestymiset onnistui tosi hyvin, ja hyppäsi ihan kivalla ilmavarallakin vielä. Olin niiin ylpee Nadjuskasta, kun mentiin molemmat radat puhtaasti ja rauhassa !<3 Sieltäkin tuli sitten 0-0 ja 2sija, eli kaksoisvoitto!

Tänään kun menin Nadjalla kevyesti Kentällä, niin poni oli taas tosi rento ja letkeä, joten en mennyt kovin kauaa, jotta ponillekkin jää hyvä mieli :). Menin vaan kaikki askellajit läpi ja harjoitusravia + paljon ympyröitä.
Sitten laitoin ponin talliin ja hain Felixin juoksutukseen + tein sille pikku esteen jota se sai samalla hyppiä. Samaan aikaan Laura & Keksi, Heta & Kamu ja Cina & Milla oli "yläkentällä" tunnilla.
Kun olin juoksuttanut Felixin, hain vielä nopeasti Wallun ja menin sillä ilman satulaa kentällä. Tein ympyröitä, pysähdyksiä ja siirtymisharjoituskia papparaisen  kanssa. Lopuksi otin vielä pari ravilisäystä, jotta vanhus saisi vähän irrotella.

+Anteeksi tämä kuvien paljous taas vaihteeksi...

Sunnuntaina lähdetäänkin Keksin kanssa kohti alue-estekisoja Saloon ja hypätään siellä se 90cm.

-Julia






2 kommenttia: