torstai 8. elokuuta 2013

Kur kisat+estevalkku+ponien koulukuvaus!

En oo nyt moneen päivään jaksanu kirjoitella tänne, mutta nytpä kirjoittelen taas.

Kerron nyt ensin eilen olleesta Anun estevalkusta Riitin kentällä. Menin Nadjalla ja Laura tuli Keksillä. Iltapäivällä satoi aika paljon, mutta onneksi silloin illalla ei sitten satanut enää, koska Nadja ei sateesta yhtään tykkää.

Aluksi ruettiin tulemaan puomiharjoittelua. Ensin tultiin kentän keskellä olevat 3 puomia, joiden jälkeen mentiin hetki suoraan ja sitten käännyttiin oikealle tai vasemmalla vuorotellen ja mentiin 2 puomia ja mentiin puoliympyrä, jonka jälkeen toiset kaksi puomia ja sitten taas hetki suoraan ja sitten mentiin toisin päin ne samat kolme puomia, jotka tultiin alussa. Tultiin tuota harjoitusta pari kertaa ravissa ja sitten nuo puomit nostettiin ristikoiksi ja tultiin samaa laukassa. Sitten vielä nostettiin esteet pystyiksi ja tultiin vielä pari kertaa tuota samaa harjoitusta.
Sitten ruettiin tulemaan 4 esteen rataa jossa oli 80cm pysty-kaareva linja ja 70cm okseri-70cm pysty-tiukka käännös-80cm pysty. Tultiin rataa pari kertaa, jonka jälkeen esteitä nostettiin minulle ja Nadjalle. Sitten se meni 100cm pysty-kaareva linja 90cm okseri- 100cm pysty-tíukka käöännös-80cm pysty.
Rata meni tosi hyvin ja muutenkin Nadja oli eilen tosi rauhallinen ja tosi kuuliainen.
Tunnin lopuksi menin vielä Keksin selkään ja menin yhen harjoituksen jossa oli tosi tiukat käännökset ja esteet oli siinä 80-90cm. Keksi meni tosi hyvin, ei tiputtanut kertaakaan ja kääntyi tosi nopeasti.100cm

Poni pomppas vähän kaukaa :D

Tässä pieni esteen koon arviointivirhe ja tunnin ainoa tiputus

Tultiin vähän lähelle, mutta poni korjas hienosti ja päästiin yli puhtaasti 
100cm

100cm

Kaikki yllä olevat kuvat C: Milla Nurmi (kiitos kuvista!)

Tiistaina tänne meille tuli yks kuvaaja kuvaamaan minua ja poneja. Aluksi otettiin Cinasta ja Felixistä ihanat ponien koulukuvat. 

Sitten kuvattiin minua ja Nadjaa ja minua ja Cinaa. Niistä saatte kuvia myöhemmin.

Viime lauantain kur koulukisat meni ihan hyvin. Raviohjelmassa Nadjalla parannettiin viimekerrasta ja saatiin 63% ja oltiin pukupalkinnoilla kakkosia. 

HeC-HeB luokassa Kamu oli ihan äärilaiska, ei meinannut liikkua yhtään eteenpäin ja prossia tuli vaan jotain 59%...
Keksi taas oli tosi hyvällä päällä ja oli tosi hyvin kuulolla, vaikka olikin tosi kuuma päivä. Prossia tuli 67% ja risat + luokan voitto! Hieno Keksi <3


Kuvassa myös naapurin tyttö eli Pikku-Julia ( hänenkin nimi on julia), jolla meni hyvin myös omassa luokssaan, harjoitusohjelmassa Cinan kanssa eli voittivat sen.  Cinalla ja Millallakin meni hyvin raviluokassa ja oisivatko olleet viidensiä tai jotain sinneppäin, eli tosi hyvin.

Maanantaina ja Tiistaina olen molemmilla poneilla vaan maastoillut, eilen oli tuo valmennus molemmilla ja tänään menen jommalla kummalla tunnille ja toisen kanssa maastoon.

Eipä tässä muuta, joten kirjoittelen taas joku päivä :)

-Julia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti