tiistai 22. lokakuuta 2013

Kuulumisia ja video!

Tehiin Lauran kanssa nyt Sunnuntaista tämmönen pieni videopostaus. Tein videon aika nopeasti ja video on lyhyt, mutta toivottavasti se ei haittaa.


Tänään ja eilen ollaan menty pellolla Lauran kanssa, koska kenttäon ollut ihan kivikova. Toivottavasti se sulaa huomiseksi, koska huomenna olisi tarkoitus vähän hyppiä viikonlopun kisoja varten. Lauantaina on Lo:n seuramestaruus koulussa (HeB), jonne menen Keksillä ja Sunnuntaina esteillä ( 90/100cm), jonne menen Nadjalla.
Mutta siis eilen menin Nadjalla ja tänään Wallulla.
Nadja oli pellolla ihan tosi hyvä, ja oli kivan ponteva, mutta kuitenkin koko ajan avuilla. Menin pellolla paljon ympyröitä ja taivuttelin molempiin suuntiin hyvin. Tänään sitten menin vuorostaan wallulla ja menin kerran läpi sen lauantain radan jonka siis menen Keksillä, mutta että oppisin sen radan niin menin wallulla sitä läpi. Wallukin oli tänään pellolla hyvä, vaikkakin välillä pomppi jotain omia juttujaan! :D

Tää nyt oli tämmönen lyhyt postaus, mutta toivotaan, että se kelpaa!

-Julia

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ton tekstin voisi muuttaa selkeämmäksi niin olisi helpompi lukea :) ja teetkö bannerit itse? Teetkö niitä toisille jos joku pyytää? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja juu olen yrittänyt vaihtaa tekstiä, mutta blogger ei jostain syystä vaihda sitä :/ Ja en osaa tehdä bannereita :D

      Poista