lauantai 18. tammikuuta 2014

Viimein postausta!

Mun piti tehä tää postaus jo alkuviikosta, mutta tää postailu nyt on vähän venähtänyt...
No mutta siis tein äskön niistä aluevalmennuksista videokoosteen lauantailta. Se on nyt tehty tosi hutaisten, koska moviemaker jotain sekoili, että se poisteli sitä videoo koko ajan, joten tein sen nyt vaan nopeasti, ettei se kerkeäisi enää lagittamaan.


En nyt kamalasti muista nistä valkuista muuta kuin, että lauantaina mentiin paljon töitä kavaljettien rarissa. Koottiin ravia ja laukkaa niiden väleissä. Sitten lopuksi mentiin semmoista kaarevaa linjaa ja esteet oli jotain 80cm.



Sunnuntaina mentiin sitten vähän rataa. Alkutunnista käytiin vähän niitä "pelottavimpia" esteitä läpi ja sitten mentiin rataa. Ei menty mitään kauhean isoa, rata oli jotain 80-90cm. Siellä oli esimerkiksi pitkä vesi, trippeli ja sitten semmoinen kolmen sarja, jossa se toinen este oli sivummalla kuin ne 2 muuta.
Molempina päivinä meni ihan hyvin ja jatketaankin nyt Nadjan kanssa siellä valkuissa, joten nykyään olen Nadjan kanssa siellä aluerenkaassa.



Eilen menin Nadjan kanssa pitkästä aikaa kunnolla koulujumppaa kentällä ja otin oikeen koulusatulankin :D. Laukka-ravisiirtymisetkin onnistui eilen hyvin, eikä Nadja jännittynyt siinä siirtyessä.

Tänään kävin Tizillä maastoilemassa ja mentiin semmosta reittiä, jossa on paljon ylä-ja alamäkiä ja ravattiin ja laukattiin paljon.

Huomenna tuleekin Milla ja Heta ja lähdetään maastoon.

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti