maanantai 13. lokakuuta 2014

LoR mestaruudet!

Moikka,
 
Onpas taas vierähtänyt aikaa siitä, kun viimeksi kirjoitin. Kirjoitusinto alkaa pikkuhiljaa tulla takasin, joten postauksia alkaa taas tulemaan tiuhempaan tahtiin. Jos teillä on jotain postausideoita, niin niitä saa laittaa tuonne kommenttiboxin puolelle ja koitan niitä tässä lähiaikoina toteutella parhaani mukaan.
 
Esteelle lähestyminen... :D (c) Heta
 
 
Viime Perjantaina minulla oli Daisyn kanssa rataharjoitukset, joita meidän kouluvalmentaja Iia tuomaroi. Verryttelyssä, joka oli ulkokentällä, Daisy tuntui kivalle. Varsinainen rata suoritettiin maneesissa ja kun pääsimme maneesiin kiertelemään ennen radan suoritusta, Daisy katseli tuomaripäätyä ja auki olevaa ovea hieman jännittyneenä. Alkuradasta oli auki oleva ovi vieläkin hieman jännittävä, mutta alkujännityksen jälkeen loppurata oli tosi hyvä. Saatiin prosentteja 66% ja risat, joihin olin todella tyytyväinen. Eihän tätä yhteistyötä ole kestänytkään, kuin vasta kuukausi.
 
 
 
Sunnuntaina olikin sitten varsinaiset kilpailut, jotka olivat meidän seuran (LoR) seuramestaruudet, jotka me muuten viime vuonna voitettiin pienen ja karvaisen Keksi-ponin kanssa. Tänä vuonna ei ylletty ihan samaan, mutta aika lähelle...
Verryttelyssä poni (tai siis hevonen :D) tuntui todella mukavalta ratsastaa ja lähdettiin radalle ihan luottavaisin mielin. Radalla kaikki asiat onnistuivat hyvin, yksi laukka-ravi siirtyminen oli hieman töksähtävä ja ravissa askel olisi voinut olla pontevampi, mutta olin todella tyytyväinen radan jälkeen. Nämä kuitenkin olivat meidän ensimmäiset kilpailut. Sillä hetkellä siirryttiin johtoon 65%, mutta viimeiseksi startannut poni meni loppumetreillä ohi, joten tultiin loppujen lopuksi 2 sijalle. Voitettiin samalla LoR:n junnumestaruuksissa hopeaa! Saatiin tavarapalkinnoksi kiva satulahuopa ja kannusremmit, joissa on blingbling koriste päässä.
 
 
 
 
Ensi viikolla onkin vuorossa LoR:n estemestaruudet ja niihin osallistun Nadjalla.
Nyt Heta ja Milla on meillä yötä, joten lähdetään ratsastamaan,
 
-Julia
 
 
 
 

6 kommenttia: