lauantai 22. marraskuuta 2014

Kuulumisia!

Moikka,
 
Tänään Heta tuli meille ja otettiin paljon kuvia ponien kanssa, koska oli satanut kivasti lunta. Heta jää meille yöksi ja huomenna mennään LoR:n estekisoihin Nadjalla sekä Dimondilla.
 
Nadja ❤️
 
 
 
 
 
Heta menee Nadjalla ensimmäiset yhteiset  kilpailunsa 60cm ja mä hyppään sillä 80cm. 90cm menen Dimondilla ja ne ovatkin meidän ihan ensimmäiset yhteiset kilpailut Dimondin kanssa.
 
Dimondi ❤️
Kuvista tuli mun mielestä tosi kivoja. On se Heta niin taitava kuvaaja ;). Hypytettiin pikkuponejakin pellolla ja siitäkin tuli pari kivaa kuvaa.
 
Felix ❤️
 
 
 
Cinaa ❤️
 
 
Tänään oltiin Dimondin kanssa Johkun valmennuksessa Laakspohjassa. Aloitettiin valmennus ravipuomeilla ja pienillä esteillä. Lopuksi tultiin erilaisia radanpätkiä ja lopuksi esteet oli noin 100cm korkeudella. Valmennuksessa askeleet osuivat suht hyvin kohdilleen ja vain yksi puomi tippui tunnin alussa. Dimondi on muutenkin ollut kiva ratsastaa ja hyvillä mielin lähdetään huomenna kokeilemaan kisaamista.
 
Kalju poni...
 
 Nyt lähdetään Hetan kanssa valmistautumaan huomista päivää varten, koitan postailla taas pian huomisesta. Toivottavasti saan myös Hetan kuvaamaan meidän radat ;)
 
-Julia
 

 

 
 
 
 
 

8 kommenttia: