keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Estevalmennus ja vanhoja kuvia

Moikka,

Nyt ei ole uusia kuvia, mutta ajattelin silti tulla kirjoittelemaan tänne vähän kuulumisia.

Ihana ja rakas opetusmestari Skeggi <3

Viime viikon keskiviikkona käytiin talli wisteillä Johkun estevalmennuksessa. Kitty oli ihan superinnoissaan ja alkutunnista sainkin ihan kunnolla tehdä töitä, jotta saisin Kittyn paremmin avuille. Aloitettiin tunti kavaljeteilla, jotka onnistuivat ihan hyvin, vaikkakin olisin usein voinut tuoda Kittyn tarkemmin ja parempaan paikkaan. Sen jälkeen tultiin ihan pientä ristikkoa, johon Kitty otti ekalla kerralla aikas liioitellun hypyn, mutta parin toiston jälkeen päästiin jo hyppäämään hyviä hyppyjä. Sen jälkeen tultiin esteitä yksitellen ja lopuksi pari rataa. Yhdelle lankkupystylle mun oli kamalan vaikea hahmottaa paikkaa, joten siihen tuli ensin yksi kielto, sillä itse jo ajattelin ettei varmaan mennä yli. Matkan jatkumisen jälkeen muut esteet meni hyvin, mutta sitten meidän piti taas tulla se sama este toisesta suunnasta ja nyt olin vähän liiankin itsevarma siitä että mennään yli (seurauksena se, että lähdin ennen Kittyä hyppyyn) ja kappas, heppa stoppasikin siihen ja minä hienosti lennän esteen yli yksinäni. Onneksi tulin kyllä ihan jaloilleni, eikä käynyt mitään. Lähinnä vaan hyvitti, kun heppa seisoi esteen toisella puolella ja minä laskeudun yksin jaloilleni esteen toiselle puolelle :D.

Rakas Cina <3

Rakas Nadja, paras poni <3 Miss you
Dimondi <3 Voi kun sä olisit vieläkin täällä...

Loppuvalmennuksen ajan sainkin jo Kittyn paremmin avuille ja pari vikaa radanpätkää onnistuikin tosi hienosti ja Kitty pelastelikin minun virheitäni, vaikka toin sen välillä ihan tosi lähelle esteitä. Vika rata tuntui jo tosi kivalta ja sujuvalta. Esteet oli siinä noin 100cm korkeudella ja vaikka Kitty onkin ihan pikkuheppa niin siltä kyllä ponnua löytyy, kunhan muistan olla tarpeeksi napakka. Toinen korjattava asia on mun jalat. Aina kun esteet vähänkin nousee tai kun Kitty tekee jättiloikkia niin mun jalat lentää hypyssä taakse. Nyt pitää vaan keskittyä niihin tosi paljon ihan pikkuhypyissäkin, jotta saisin tuon tyhmän tavan pois, joka mulla on ollut jo pitkään.

Maailman paras heppa, miss you more than anything <3 Dimondi

Pikkunen Gucci "Felix" viime keväänä <3
Ensimmäinen kisaponini Alias Bessi <3

Perjantaina meillä olikin sitten vuorossa Iian kouluvalkku laakspohjassa Kittyn kanssa. Tunnilla harjoiteltiin mm. vastalaukkoja kiemurauralla ja tasaisemman tuntuman löytämistä. Alkutunnista Kitty puri hiukan kiinni ohjaan, mutta lopputunnista se tuntui jo tosi mukavalta ratsastaa ja saatiin hyviä pätkiä ravissa ja laukassa.

Lauantaina kävin ratsastamassa Gilbertin, joka on täälläkin blogissa pari kertaa pyörähtänyt. GG on siis 6v puoliveri, jota olen käynyt pari kertaa viikossa ratsimassa. Samalla kun mentiin sinne, otettiin Kitty ja Deli mukaan, jotta päästään hyvälle pohjalle ratsastamaan. Otettiin molempien kanssa vähän puomeja ja kavaljetteja. Deli ei alussa oikein tajunnut että sen yli pitäisi nostaa jalkojaan, mutta lopuksi se tajusi, että helpoiten pääsee yli, kun vähän vaivautuu jalkojaan nostamaan.

Mun pikkumussukan Cina ja Gucci <3
Gilbert "GG" viime kesän kisoissa

Perjantaina menenkin Delin kanssa Iian valmennukseen laakspohjaan ensimmäistä kertaa. Tosi kiva päästä senkin kanssa pikkuhiljaa treenailemaan. Viisivuotisluokat ovat tähtäimessä ensi kesänä... ;) Viikonloppuna on myöskin kenttäaluevalmennukset Kittyllä, joissa tällä kertaa onkin luvassa kouluratsastusta molempina päivinä. Lauantaina on myöskin ratsastajien kuntotestit, saapi nähdä millaisessa kunnossa sitä ollaankaan...


Tb parhaaseen ponijengiin <3
Söpöin Nadja <3

Hyvää joulun odotusta kaikille lukijoille!

Nyt kun selaili vanhoja kuvia, tuli kauhean kamala ikävä kaikkia vanhoja heppoja mitä meillä on ollut. Kaikki on olleet omalla tavallaan todella opettavaisia ja ihania poneja ja heppoja. Olen silti todella iloinen tämän hetkisistä hepoista, joita meillä on, vaikkei kukaan tietysti ole Didin kaltainen. Ehkä se mun seuraava unelmaheppa jossain vaiheessa vielä löytyy, toivottavasti ainakin... ;)

-Julia



2 kommenttia:

  1. kiva postaus:)toi mun ilme on aika ihana :D mut meill oli oikeesti paras ponijengi♥ kamala ikävä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitti! Ja niin oli ;) Ja niinpää, tuut taas käymää joku päivä ;)?

      Poista