torstai 24. joulukuuta 2015

Jouluaatto - kuulumisia!

Moikka,

Ajattelin nyt tulla kertomaan teille vähän kuulumisia jouluisten kuvien kera, vaikkei me mitään ihmeellistä olla nyt tehtykkään.
Reilu viikko takaperin meillä olikin tosiaan kenttäratsastuksen aluevalmennukset Kittyn kanssa lauantaina ja sunnuntaina. Molempina päivinä oli tällä kertaa ihan vaan kouluratsastusta ja lauantaina oli myös ratsastajien kuntotestit. Kuntotestit nyt meni ihan ok, paitsi etten ole hirveästi treenannut selkälihaksiani ja siellä piti pysyä staattisessa pidossa 4 minuuttia. Huhhuh kun tuli muuten hiki sen jälkeen. Ehkä munkin pitäisi tehdä jonkinlainen uudenvuodenlupaus ja alkaa kuntoilemaan ihan kunnolla muutenkin kun tehden tallihommia ja ratsastaen...

Kaikki joulukuvat c) Heta Väinänen ja ne on viime vuodelta, sillä tänä vuonna ei saatu otettua jouluisia kuvia, koska tänne Etelä-Suomeen ei satanut lunta ollenkaan täksi jouluksi...

Cina 


Cina ja Gucci

Cina ja Gucci


En nyt enää kovin hyvin muista minkälaisia tehtäviä valmennuksissa tehtiin, mutta ainakin väistöjä ja temponvaihteluita ravin ja laukan sisällä. Minna osasi antaa tosi hyviä vinkkejä siihen, miten saan Kittyn ravia paremmaksi ja voihan vitsit kun heppa alkoi ravaamaan. Siinä onkin sitten meillä työtä saada sitä takapäätä vahvemmaksi, jotta Kitty pystyisi ravaamaan samalla tavalla pidempiäkin pätkiä. Nyt ollaankin maastoiltu mäkisiä maastoja paljon ja olen laukkaillut pitkiä pätkiä hiekkatietä pitkin.

Viime perjantaina Deli pääsi taas Iian tunnille ja tehtiin jo vähän pidempään tehtäviä harjoitusravissa ja voltilla laukannostoja. Deli oli aluksi vähän jäykkä varsinkin vasempaan, mutta vetreytyi lopuksi ja viimeiset laukannostot onnistui kuin miltäkin konkarilta.

Pari päivää sitten Kitty pääsi karvoistaan eroon, sillä jälleen oli vuorossa klippaus. Sen karva oli jo kasvanut sen verran, että alkoi hikoilemaan rankempien treenien jälkeen, joten oli jo aikakin klipata se uudestaan.

Tänään Jouluaattona olin klo 8-3 Laakspohjassa töissä, jonka jälkeen tultiin kotiin ja meille tuli vieraita, joiden kanssa syötiin ja vietettiin aikaa. Sain lahjaksi jo pitkään toivomani uuden kypärän (tai siis ihan työrahoilla sen itse itselleni ostin) ja se on merkiltään Charles Owen. Olen aina tykännyt CO:n kypäristä ja nyt sitten päätin itsekkin semmoisen ottaa.

Hepat saivat tänään vapaata, mutta huomenna mennään joulumaastoon. Sitten minulla onkin Tapanin päivänä jälleen töitä, sekä ensi viikon maanantaina ja tiistaina.

Entinen rakas ponini Scaldia's Nadja



Toivottavasti tykkäsitte tämmäöisestä kuulumispostauksesta ja ensi postauksen teen kuluneesta vuodesta, joten siis ensi kertaan...

Hyvää Joulua kaikille lukijoille, 
toivottavasti teillä oli mukava Jouluaatto ja saitte paljon lahjoja ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti