maanantai 8. helmikuuta 2016

Heppatilanne ja tavoitteita ensi kaudelle!

Moikka,

Multa pyydettiin tämmöistä postausta, jossa vähän esittelisin että mitä heppoja mulla tällä hetkellä oikein onkaan täällä meidän tallilla. Tänään kun sain tehtyä vikan kokeen koeviikolta, niin on aikaa kirjoitella vähän tämmöistä erilaisempaakin postausta.

Mutta siis postaukseen aiheeseen, eli mitä heppoja mulla on tällä hetkellä ja mitä tavoitteita mulla on niitten kanssa ensi kaudelle?

Niin kova ikävä tätä kaunokaista - Nadja <3


Ensimmäisenä esittelyyn pääsee mun nuorukainen Deli Katt, joka kääntyy keväällä 5-vuotiaaksi. Deli on FWB tamma, jolla ei vielä ole kovin kauaa ratsastettu, joten sen kanssa edetään ihan rauhassa. Se tuli mulle alkusyksystä ja sitä ennen sillä oli ratsastettu 3kk ja siitäkin oli ollut vuosi taukoa, mutta tamma on ollut oikein oppivainen ja kehittynyt hurjasti tässä ajassa. Meillä on päätavoitteena ensi kaudella 5-vuotisluokat koulupuolella, mutta tosiaan edetään ihan Delin ehdoilla. Nuorten hevosten luokkien lisäksi tavoitteena on myös päästä ihan vaan opettelemaan kisaradoilla oloa ja opetella väistöjä ja avoja ja muita perusjuttuja nyt kun askellajit on jo hallussa. Deli on meidän oma, joten meillä on hyvin aikaa, vaikka ensi kaudelle ei ihan kerettäisikään nuorten hevosten luokkiin.

Toisena meillä on Deli Kattin sisko Kitty Katt. Kitty on meillä ylläpidossa oleva 9-vuotiaaksi kääntyvä esteheppa, jonka kanssa päätavoitteet olisi startata joitain kenttäkisoja ja sitten mennä koulua HeB ja HeA-tasolla ja esteitä 90-100cm.  Kittyn kanssa ollaan nyt ahkerasti treenattu myös koulupuolta ja Kittystä kuoriutuu koko ajan vaan hienompi ja hienompi koulupuolellakin. Saapi nähdä mitä ensi kausi tuo tullessaan ;)
Siskosten lisäksi meillä on pari viikkoa sitten Tanskasta saapunut kouluruuna Buckshot M, joka kääntyy 6-vuotiaaksi. Sillä en ole vielä kamalasti ratsastellut, joten on hieman hankala vielä sanoa tavoitteista sen kanssa mitään. Puksulla on myös ratsastettu vähän reilu vuosi vasta, joten sekin tarvitsee vielä jonkin verran treeniä ennen kuin päästään sinne maajoukkuetasolle, mutta katsotaan miten sen kanssa lähtee menemään. Toiveissa olisi päästä kisaamaan Junnucuppia sen kanssa, mutta sen näkee sitten. Ainakin liikettä riittää ja tällä hetkellä hieman turhankin paljon eteenpäinpyrkimystä ;) Puksukin on meidän oma.Nuo edellä mainitut kolme heppaa ovat minun treenattavinani, mutta meidän tallilta löytyy myös 2 miniponia Cina ja Gucci, joilla käy pienet lapset ratsastelemassa. Molemmat on vähän päälle 80cm korkeita, joten ovat tosiaankin koiran kokoisia :D Sitten meidän tallilta löytyy vielä äitin tätiratsu valkoinen wielkopolski tamma Lifia.

Gucci

Gucci

Gucci

Cina

Cina

Tässä nyt toivottavasti vähän selvennystä siihen, että mitä heppoja meillä on tällä hetkellä ;)

-Julia


4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tee jokskus joku videopostaus. ;=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitti ja juu pitää koittaa joku kerta väsätä jos joku kamerallinen haluaa tulla mun mukaan tallille :p

      Poista