lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kuulumisia!

Moikka,

Parhain kaikista - Cina ❤️


Ajattelin tulla kertomaan teille mitä meille kuuluu tällä hetkellä. Vastaus kysymykseen on, että ihan hyväähän meille kuuluu. Kaikki hepat on olleet ihan terveitä ja ollaan päästy treenaamaan kaikkien kanssa.

Kittyn kanssa ollaan käyty Johkun hyppärillä viime viikolla ja sitten viime viikonloppuna päästiin hyppäämään ekaa kertaa maastoesteitäkin, sillä oli vuorossa taas aluevalmennukset ja tällä kertaa ne oli Ypäjällä. Aluksi Kittyä vähän jännitti hypätä moisia pelottavia taloja, mutta parin toiston jälkeen päästiin vauhtiin. Oli se kyllä pitkästä aikaa niin kiva päästä hyppäämään maastiksia! Treenin aluksi tehtiin kunnon laukkatreeni ja sen jälkeen alettiin hyppäämään. Hypättiin lopuksi rataa, joka meni tosi hyvin varsinkin siihen nähden, että Kitty hyppäsi maastoesteitä ihan ekaa kertaa. Nyt olisikin tarkoitus harjoitella mahdollisimman paljon maastoesteitä, jotta sitten kisoissa ne eivät ole enää pelottavia ja saadaan varmuutta niiden menemiseen.

Tässä video, josta näkee myös ne pari hauskaa hyppyä, kun Kitty vähän liioitteli tukin korkeutta :D



Puksunkin kanssa on mennyt nyt hyvin kun se on raspattu ja löydettiin sille oikea kuolain. Raspauksessa nimittäin kävi ilmi, että siltä oli raspattu ennen Suomeen tuloa hampaat vähän liian ronskisti kiilteineen päivineen, joten se on luultavasti vihlonut hepan suuta. Siellä suussa oli myös pari piikkiä, jotka saatiin pois, joten nyt on Puksu ollutkin paljon parempi ratsastaa. Tänään menin pellolla vähän koulutreeniä ja voi kun se olikin lopuksi kivan rento. Tästä se lähtee...

Tässä pieni videon pätkä parin viikon takaisista peltotreeneistä Puksulla:



Delin kanssakin on mennyt oikein kivasti, mitä nyt välillä on ollut vähän huonompia päiviä, kun neiti ottaa helposti virikkeitä ulkopuolelta töitä tehdessään. Esimerkiksi se sai hepulin, kun naapurin ajoi autollaan meidän kentän ohi ja sitten sille vähän päälle se hepulpointi, eikä olisi enää halunnut tehdä muuta kuin laukata paikallaan ja pomppia. Lopuksi kuitenkin meni jo tosi kivasti ja tänään kun menin maastossa niin Deli meni oikein rennosti eteenalas.

Huomenna menen jommalla kummalla nuorella kouluvalmennukseen ja kauden ensimmäisiä kisojakin on jo vähän katseltu Kittylle. Nuorison kanssa ei ihan vielä lähdetä kisoihin, ennen kuin saadaan tasaisuutta ja rentoutta menemiseen.

-Julia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti