tiistai 31. toukokuuta 2016

Kittyn ekat kansalliset!

Moikka,

Reilu viikko sitten oltiin Kittyn ja Buksun kanssa MT-teamin 2-tason koulukisoissa. Buksun kanssa mentiin HeB:3 ja tavoitteena oli parantaa ekoista kisoista. Verkan alussa Buksu tuntui aika jäykältä, mutta siirtymisten ja volttien avulla sain Buksun paremmin kuulolle ja taipuisammaksi. Radalla saatiinkin aikaan paljon parempi rata, kuin viimeksi, vaikkakin vähän pitkässä muodossa. Saatiin reilu 63%, jotka on ihan hyvät prossat kisauraansa aloittavalle villiviikarille. Tästä tuloksesta napsahti Buksulle jo eka sijoitus aluetasolla, kun oltiin 2/14. Supernuori! Tästä onkin taas hyvä jatkaa.

Kitty Katt

Kitty meni HeA:n ja tamman pasmat menivätkin hieman sekaisin nuoren hurmuri-Buksun läsnäolosta ja rata alkoi lupaavasti kiitolaukalla ravilisäyksen sijaan. Noh, saatiin me sitten ihan ok rata aikaiseksi lopulta, ainakaan Kitty ei ollut löysä, vaikka kuuma päivä olikin. Saatiin tasan 61%, jotka ei tosiaan ole kovin hyvät, mutta tuohon rataan nähden olen ihan tyytyväinen niihin.


Viime viikonloppuna lähdettiinkin Kittyn kanssa kohti Tamperetta ja Juniorcupin ekaa osakilpailua. Noh, eipä niistäkään kisoista mitään suurempaa menestystä tullut, kun ratsastin niin huonosti koko radan läpi. Unohdan ratsastaa takapäätä alle ja sen seurauksena Kittyn takapää ei tule alle. Saatiin me sentään 61%, mutta ärsyttää vaan kun itse ei ratsasta tarpeeksi hyvin. Sijoituttiin 8/24.

Huomenna mennään Kittyn kanssa Johkun rataharkkoihin derbykentälle hyppäämään ja Sunnuntaina onkin ekat kenttäkisat. Perjantaina Buksu pääsee taas kouluvalkkuun ja Buksun seuraavat kisat ovat parin viikon päästä.

Delillekkin kuuluu oikein hyvää ja ollaan päästy treenaamaan kivasti. Tänään meille tulee satula-auto katsomaan nuorille uutta satulaa, toivotaan että löytyy hyvä satula :)

Buckshot M

3 kommenttia:

  1. Hyvin noi kaikki meni ainakin prosenteista päätellen:)Mä kyllä oikeesti arvostan sua!

    T. Se joka ei to-del-la-kaan ole, ja josta ei to-del-la-kaan tule kouluratsastajaa...

    VastaaPoista