keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kisoja, valmennuksia ja kuulumisia

Moikka,

Buckshot M "Puksu" ❤


Ollaan nyt käyty Puksun kanssa säännöllisesti Iian kouluvalmennuksissa laakspohjassa ja Puksu tuntuu kerta kerralta vaan paremmalta. Nyt kun se alkaa olla kotiutunut tänne Suomeen niin sen hauska rasavilli luonne alkaa tulla esiin. Siitä on myös tullut todella seurallinen - vähän niinkun Didi oli <3 En ajatellut, että muillakin hevosilla voi olla noin ihana luonne, mutta nähtävästi voi. Välillä se kyllä maastossa tykkää hyppiä mitä erikoisempia loikkia, kun se näkee pikku ukkoja siellä täällä, mutta onneksi olen tottunut niihin jo äidin entisen hevosen Wallun ansiosta.

Puksu ❤Nyt on vaan uusia puhelinkuvia, mutta saan varmaan kuvaajan mukaan jompiin kumpiin kisoihin tällä viikolla, joten saadaan toivottavasti pitkästä aikaa uusia hyvälaatuisia kuvia. 


Sunnuntaina Puksu pääseekin ekoihin kisoihin katsomaan vähän  maailmaa. Mennään ihan vaan 1-tason kisoihin Siuntioon, jossa startataan HeB:3. Sen jälkeen kahden viikon päästä onkin varmaan jo ekat 2-tason kisat, joissa mennään sama HeB:3. Tästä se lähtee Puksunkin kanssa.


Kittyn kanssa ollaan käyty parit harjoitus koulukisat, joista ollaan saatu molemmista HeA luokista yli 65%. Aluevalmennuksissakin ollaan käyty ja siellä oli rataharkat, joissa mentiin ensin koulurata HeA:10 ja sen jälkeen esterata maastoesteillä ja kaikennäköisillä erikoisesteillä. Kouluradasta saatiin taas yli 65% ja esterata päästiin 0vp maaliin, Kitty oli todella ihana ratsastaa. Se ei epäröinyt yhtään mitään esteitä. Siitä viikon päästä lähdettiin aluevalmennusporukan kanssa Niinisaloon hyppäämään maastoesteitä. Kitty hyppäsi tosi hyvin molempina valmennuspäivinä, vaikkakin veteen meno oli aluksi hieman ikävää Kittyn mielestä. Yövyttiin Siltakorpien tallilla ja valmennusten välillä hepat pääsivät tarhailemaan. Oli kyllä todella onnistunut reissu. Huomenna lähdetäänkin Kittyn kanssa kauden ekoihin ja hepan ensimmäisiin  "kunnon"  koulukisoihin Lietoon. Siellä järjestetään 2-tason Lieto Dressage Festivaalit ja me Kittyn kanssa startataan siellä HeB:0 ja FEI HeA kenttäkilpailuohjelma. Saapi nähdä miten estehepo selviytyy ekoista koulukarkeloistaan.

Puksuu ❤


Delinkin kanssa on mennyt oikein mallikkaasti, pikku vaavi edistyy koko ajan, vaikkakin edetään sen kanssa ihan rauhassa. Vielä kun saadaan sen kanssa vielä vähän varmuutta ja tasaisuutta, niin sekin pääsee kokeilemaan kisahepan elämää. Onhan sitä nyt ratsastettukkin vasta puol vuotta, joten se saa kehittyä ihan omaa tahtia.

Mitenkäs teillä lukijoilla on kevät lähtenyt käyntiin? Onkos teillä jotain uusia postausideoita, joita voisin helposti toteuttaa?

-Julia

2 kommenttia: