lauantai 13. elokuuta 2016

Kisatuloksia ja paljon kuvia!

Moikka!

Postauksen kuvat c) Heta Väinänen, ellei toisin mainita! Hetan kuvat on Lappeenrannan reissulta.

Nyt onkin aika vierähtänyt taas viime postauksesta, mutta oltiin siis Lappeenrannassa kansallisissa kisoissa kuukausi sitten ja startattiin siellä Kittyllä 3 starttia ja Buksulla 3 starttia. Buksu meni nuorten hevosten luokan ekana päivänä torstaina oikein mallikkaasti ja varsinkin venäläinen tuomari tykkäsi Buksusta. Saatiin 65,8% ja oltiin sijalla 5! Samana päivänä Buksu starttasi myös ihka ekan HeA luokkansa ja rata oli oikein hyvä, vaikka yksi rike sinne tulikin. Saatiin reilu 63% ja oltiin 7/23!

Buckshot M

Niin hieno nuorukainen <3

Toisena päivänä perjantaina startattiin toinen nuorten hevosten luokka ja saatiin siitä 64,7%, joka meni sekin ihan hyvin ilman rikkeitä. Siinä oltiin sijalla 4! Kittykin starttasi illalla avoimen HeA luokan ja saatiin  siitä reilu 65% ja oltiin viidensiä. Rata oli ihan hyvä, mutta olisi voinut olla vähän pontevampi.

Kolmantena kisapäivänä mentiin Kittyn kanssa junioreille ja poniratsukoille avoin HeA:2 ja Kitty oli ihan superhyvä siinä. Saatiin reilu 71% ja luokan voitto! Sunnuntaina startattiin vielä yksi HeA, joka meni kyllä hyvin jännittyneenä ja ei kovin hyvin, mutta ainakin yksi hyvä onnistuminen reissusta jäi.

Viikko meni Imatralla muutenkin äidin serkun luona majaillessa oikein mukavasti Hetan kanssa. Sain ratsastella myös tallin 5-vuotiasta Bellaa, joka tuli samalta ratsuttajalta samaan aikaan Suomeen, kuin Buksukin. Bella on kyllä ihana nuorukainen!

Bella

Pari viikkoa sitten kisattiin Salossa Kittyllä Juniorcupin osakilpailu. Rata meni tosi jännittyneesti,vaikkei rikkeitä tullutkaan, mutta prosentit jäivät vain 63%, jonka johdosta oltiin ekoja ei sijoittuneita. Samoissa kisoissa Buksu oli oikein hölmö verkassa, kun se vaan pomppi omia loikkiaan, mutta radalla Buksu oli tosi hyvä. Ainoana harmina kuski unohti radan kerran, mutta saatiin silti Buksun tokasta HeA luokasta yli 66%!


Viime viikolla oltiin Ypäjällä kisaviikolla, jossa startattiiin to ja pe. Torstaina menin Buksulla nuorten hevosten luokan, joka meni laukkaosuuteen asti tosi hyvin, mutta sitten oikeassa laukassa tuli pari rikkoa. Muuten olen tosi tyytyväinen rataan ja saatiin rikkeidenkin kanssa reilu 63%. Kittyn kanssa mentiin Juniorderbyn eka päivä ja Kitty oli oikein hyvä ja saatiin 65% ja neljäs sija. Tokana päivänä starttasin Kittylla avoimen HeA luokan, jossa tuli pari rikettä ravilisäyksissä, vaikkakin muuten rata oli tosi hyvä, arvostelupaperikin oli täynnä 7. Saatiin 63%. Buksu starttasi tässä välissä HeB luokan jossa ei tullut tällä kertaa rikettä, mutta päästin sen liikkumaan tosi pitkänä, joten saatiin ihan oikeutetusti vaan 64%, mutta silla tuloksella sijoituttiin silti neljänsiksi. Kitty meni vielä illalla Juniorderbyn kakkososakilpailun ja no rata oli taas muuten tosi hyvä, mutta peruutuksessa se tuli ihan mun kättä vasten ja nosti pään taivaisiin. Sitten vielä vastalaukkaosuudella joku heilui yleisössä niin, että Kitty rikkoi laukan, vaikka yleensä ei ikinä riko varsinkaan vastalaukkaa. Taas ollaan kuitenkin kokemusta rikkaampana ja kaksi punaista ruusuketta tuli lisää palkintokaappiin, vaikka kisasuoritukset ei ihan nappiin menneetkään.

Kitty Katt

Viime sunnuntaina käytiin Kittyn kanssa vielä Keravalla meidän toisissa kenttäkisoissa ja meidän ekassa tuttarissa. Koulukoe meni tosi hyvin, saatiin 69% ja mentiin luokan kärkeen. Sitten tuli rataesteet ja nekin heppa hyppäsi hienosti ja oltiin edelleen kärjessä. Maastossa rata sujui hyvin tokavikalle esteelle, joka oli kumpareen päällä oleva tukki. Kitty jostain syystä ihan jäätyi sen nähdessään ja otti yhden stopin sille ja minäkään en ratsastanut ihan parhaiten siihen esteelle. Tokalla yrityksellä yli ja rata maaliin. Vähän vaan ärsytti, kun voitto oli noin pienestä kiinni, mutta mulla tuntuu nyt joka startti menevän näin, että aina tulee jotain rikkeitä niin, ettei ylletä ihan kärkeen. Noh, ratoja vaan alle niin kyllä se siitä.

Nyt tulikin todella paljon tekstiä ja kuvia yhteen postaukseen, mutta toivottavasti tykkäätte :)!
Seuraavat kisat ovat sunnuntaina ja mennäänkin tällä kertaa vaan Delin kanssa katsomaan maailmaa seurakisoihin HeC luokkaan. Saapi nähdä miten vauva siihen suhtautuu :P

-Julia

3 kommenttia:

  1. Masentavan hyviä tuloksia taas!;) Ja kiva postaus!

    caroansku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Great photos. Thanks a lot for sharing. I enjoy riding horses. If there are any more photos, it would be awesome if you could post them on here. Thanks in advance and meanwhile, http://cv-review.org/welcome-free-cv-review-website-blog/ is where you can get a cv reviewed for free.

    VastaaPoista