keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Edistystä kaikkien kanssa!

Moikka,Ollaan tässä käyty taas kisoissa joka viikonloppu, Kittyn kanssa käytiin noin kuukausi sitten meidän kolmansissa ja tän kauden vikoissa kenttiksissä. Ei mennyt ihan niinku strömssöössä, mutta välillä pitää tietty mennä vähän huonomminkin, jotta onnistumisista osaa nauttia. Kenttäkisat oli Esran aluemestaruus samalla ja koulukoe meni aika löysästi, mutta oltiin me silti kolmannella tilalla sen jälkeen. Sen jälkeen estekokeessa Kitty tuntui todella tahmaiseta ja hypättiinkin aika huonoja hyppyjä radalla. Yksi kieltokin tuli neloselle, kun en vaan saanut sitä mun jalan eteen. Loppurata meni sitten ihan ok ja lopputulos oli 4vp ja oltiin siinä vaiheessa sijalla 5. Ihan hyvillä sijoilla siis mitaleista. Maastoradan verkassa heppa tuntui todella hyvältä, sain sen jalan eteen ja se hyppäsi tosi hyvin. Maastoratakin eteni hyvin vedelle, kunnes siellä sitten kävi hassusti. Kitty hyppäsi veteen kyllä oikein hyvin, mutta vedestä se ei halunnut enää hypätä pois, vaan heitti mut alas selästä... Ei onneksi käynyt mitään, muuta kuin henkisiä kolhuja kuskille.

Parit 2-tason koulukisat käytiin tässäkin välissä Kittyllä ja Buksulla, vaikkei niin hyvää menestystä tullutkaan huonon sään takia. Tuusulassa esimerkiski tuuli niin kovaa, ettei hepat oikeen jaksaneet keskittyä työntekoon, kun oli paljon mielenkiintoisempaa pelätä tuomaripäätyä yms.

Kaksi viikkoa sitten oltiin kuitenkin Juniorcupin finaalissa Kittyllä ja ei esitetty meidän parasta radalla, mutta saatiin silti 65% ja oltiin neljänsiä koko finaalissa, niin hieno Kitty!

Viime viikonloppuna oltiin aluemestaruuksissa Kittyn kansssa kouluratsastuksessa ja rata oli tällä kertaa todella vaikea HeA. Hienosti esteheppa kuitenkin teki siistin radan ilman isompia rikkoja, josta olin todella iloinen.

Delin kanssa oltiin viime lauantaina myös kisoissa. Startattiin meidän eka HeB ja Deli oli niin hieno vauvaheppa! Rata oli todella rento, eikä mikään jännittänyt, vaikka olikin ihan uusi paikka. Saatiin yli 65% ja oltiin sijalla 5!
Deli on muutenkin tasottunut nyt todella paljon ja alkaa käyttämään selkääkin tehdessään hommia. Eilen oltiin myös Anun koulu/puomi tunnilla, jossa päästiin menemään paljon erilaisia puomitehtäviä ja pari pikkuhyppyä. Deli oikein innostui, kun tajusi, että näitä esteitä voi hypätä, eikä tarvitse keilata kaikkia :D

Buksulla on nyt ollut vähän kevyempi jakso, kun sillä on ollut vähän peppujumeja. Sillä kävi osteopaatti pari viikkoa sitten ja hieroja pari päivää sitten ja nyt aletaan taas treenaamaan normaalisti. Tänään Buksu tuntuikin todella hyvältä varsinkin laukassa.

Tässä vähän kuulumisia tähän väliin, ensi viikonloppuna mennään Kittyn kanssa aluejoukkuemestaruuksiin edustamaan Lorria. Sen jälkeen on vielä parit kisat ja sitten alkaa treenikausi.

Postauksen kuvat Salon kisoista Buksun kanssa pari kuukautta sitten <3!


-Julia

5 kommenttia:

  1. Moikka! Nyt sain Anun tunnilta lähtetyksi kuvat. Ja muuten, kiva postaus, ja hyviä tuloksia. Taas. :)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista