sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Hups ja sori!

Aika on menny niin nopeesti, etten oo muistanu kirjoitella blogiin melkeen viikkoon! On ollu kaikki laivareissut ja juhannukset ja tänään tajusin että hups, oon kirjottanu viimeksi maanantaina...
No mutta kerron nyt viikon tapahtumista,
Maanantaina ja Tiistaina kaikki hepat kävi maastoilemassa ja Tiistaina iltapäivällä lähdettiin laivalle! Oli tosi kivaa ja ostin sieltä oranssit Kaprit ja semmosen t-paidan. Oli kyllä taas niin hyvää ruokaa, että maha pullollaan tultiin sieltä kotiin Torstaina. Torstaina olin Nadjalla koulutunnilla ja tunnille tuli myös Cina & Milla ja Laura & Bessi ja me harjoiteltiin niitä kouluratojamme. En nyt muista kamalasti, mutta meni ihan hyvin molemmilla :).
Perjantaina Käytiin aamusta maastoilemassa kaikilla ja sitten iltapäivällä tuli juhannusvieraat eli iskän sisko, sen mies ja molempien lapset. Oli ihan sikakiva juhannus, kiitos Ira ja Salla! ;) Pelleiltiin ulkona molempina iltoina yö kahteen asti. Käytiin Perjantaina myös kattomassa kokon palamista vieraidemme kanssa :D.
Lauantaina pidettiin meillä juhannusolympialaiset, jonne tuli meidän perheen ja vieraiden lisäksi pari meidän ystäväperhettä. Lajeja oli esim. tulitikun heitto, yhellä jalalla ja  silmät kiinni seisonta... Lajeja oli 10. Lauantaina käytiin myös Minä Nadjalla, Salla Keksillä, äiti Wallulla ja Iskän sisko Kamulla maastossa. Meni hyvin ;). Illa käytiin meidän järven rannalla olevalla laavulla syömässä iltapala.
Tänään vieraat lähti aamupäivällä ja klo 2 oli mulla ja Nadjalla Anun kouluvalkku Riitin tallilla. Valmennus meni ihan hyvin. Laukkatyöskentelyssä se vähän kuumui, mutta ravityöskentelyssä on jo aikas hyvä ;) Äiti kuvas tuntia ja saatte nyt videota siitä nyt ;)



Sitten eillalla Käytiin lopuilla hepoilla maastossa ja sitten vielä vähän illemmalla tuli naapurin tyttö Cinalla ratsastamaan ja ohjasajoin Felixiä siinä samalla + vähän irtojuoksutin/hypytin.

+ Haluisko joku kertoo jonkun hyvän kypärän, ku mun pitäis hankkia uus kypärä?? :)

Nyt ryhdistäydyn taas ja kirjoittelen useammin!

-Julia

4 kommenttia: