lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ripari ja ratsimista :)

Olin siis koko viikon (lauantai-lauantai) rippileirillä. Tulin siis tänään. Siellä oli ihan kivaa ja  tutustuin kivoihin tyyppeihin. Etenkin meidän isonen oli ihan paras ;).  Leiriin kuului myös maanantaina ja keskiviikkona retkeilypäivät, mutta muuten ihan normisti opiskeltiin uskontoa, oli Jumalanpalveluksia aamuisin, oli ryhmätunteja pari kertaa päivässä, vapaa-aikaa, 5x päivässä ruokaa, iltahartaus, iltaohjelmaa ( esim. isosten hauskoja esityksiä ja sauna ). Retkipäivillä käytiin maanantaina semmosessa majakassa. Se on Euroopan korkein majakka, mutta en nyt muista sen nimeä. Kiipesin ihan sinne korkealle 274 rappusta ja kahet tikapuut. Sieltä oli kivat näkymät, vaikkakin minulla on korkeanpaikankammo ja kiipeäminen sinne oli aika pelottavaa :D.
Keskiviikkona käytiin semmosessa viikinkikylässä, mutta senkään nimeä en muista... Huomatkaa taas kuinka hyvämuistinen olenkaan :). Leirillä laulettiin myös aika paljon. Siellä Turun Saaristossa Högsorassa meren keskellä oli tosi kylmä koko viikon ja olin viisaana varautunut ihaniin hellepäiviin :D. Onneksi olin ottanut varalle lämpimiäkin vaatteita.
Vaikka leiri oli kiva, niin tuli ihan kamala ikävä poneja... Leirillä oli vaan lampaita, joita rapsuttelin joka päivä :D. Oli niin ihana tänään nähdä ponit pitkästä aikaa ja ratsia niillä kevyesti.

Menin Nadjalla kevyesti kaikki askellajit kentällä + harjoitusravissa kiemuroita yms. ja poni oli tosi hyvä <3. Se kuunteli tosi hyvin apuja ja pysyi peräänannossa kaikki harjoitusravipätkät, käynnit ja laukassakin pieniä hetkiä. Sille tais tehä tuo viikon kesäloma tosi hyvää :D

Sitten vielä kävin Keksin kanssa rennon maastolenkin ilma satulaa.

Oon niin väsyny, ku ollaan tänään siivottu koko iltapäivä etten jaksa kovin pitkää selostusta taaskaan kirjoittaa.

Huomenna konfirmaatiojuhlat, jee :). Paljon lahjoja... :))

No huomenna sit taas kirjoittelen, jos kerkeän

-Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti