maanantai 17. kesäkuuta 2013

Rippijuhlat+Ratsimista

No kerron nyt eka lyhyesti eilisistä rippijuhlista. Ne meni ihan kivasti ja sain kivasti lahjojakin. Esim. Koruja, silkkilakanat, rahaa ja toosi paljon ruusuja.



Söin paljon herkkuja ja illalla otettiin sitten paljon kuvia, joten en kerennyt eilen postailemaan.







Tänään käytiin sitten heti jo törsäilemässä heppakaupassa :D Ostin semmosen pinkin talikon ( ihan pakollinen :D ), Kärpäshupun Nadjalle, sitten ostin Nadjalle superihanan viininpunaisen satulahuovan jossa on blingblingreunus ja siihen sopivan korvahupun :).



Anteeksi kuvanlaatu...

+ käytiin ottaa mulle 2 korvista lisää oikeaan korvaan, eli nyt mulla on oikeassa korvassa 3 ja vasemmassa 1 :).
Illalla oli sitten ratsastustunteja. Menin ekalle tunnille Keksin kanssa. Samalle tunnille tuli myös Kamu ja yks tyttö :). Mentiin paljon ympyröillä työskentelyä harjoitusravissa. Yritin saada Keksiä vaan taipumaan molempiin suuntiin hyvin ja että poni tuntuisi letkeältä. Aluksi poni oli vähän jäykän oloinen, mutta vetreytyi nopeasti ja oli tosi mukavan tuntuinen. Jäykkyys johtui siis siitä kun sillähän oli viikon kesäloma juuri :).
Sitten toiselle tunnille menin Nadjalla ja Bessi & Laura tuli sinne tunnille mukaan. Tehtiin HeC:2 2000 radan juttuja läpi ja sitten lopuksi vielä kerran rata kokonaan läpi. Nadja tuntui ihan hyvälle, mutta käyntiosuudet on Nadjalle vähän haastavia, ku ois niin kova hoppu lähteä raviin :D. Loppua kohden käyntikin rauhoittui.
Vajaan kahen viikon päästä ois lähtö vensyjen koulukisoihin. Milla ja Naapurin Julia lähtevät Cinan kanssa raviohjelmaan, Laura lähtee Bessillä HeC, mää lähen Keksillä K.N ja Nadjalla ehkä HeC. Nadjan kanssa Su Anun tunnilla katotaan miten menee ja jos menee treenit hyvin, nii lähettäs kokeilee ekat koulukisat :D.
Sitten vielä ihan illalla käytiin Wallulla kärryilemässä äitin kanssa ja pikkuponit juoksi perässä :).

Eipä täs varmaan muuta, joten kirjoittelen taas joku pv,

-Julia

4 kommenttia:

  1. Ihanii noi rippijuhlakuvat! Tai mitä ne nyt sitte onkaa.... : D T: Sinttu

    VastaaPoista
  2. Sulla on tosi kiva blogi :)! Miten saat laitettua tänne kuvia kännykästäsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja lataan ne ensin koneelle puhelimesta ja sitten lisään tänne ;)

      Poista