sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa...

Onpas aika mennyt taas äkkiä, enkä ole kerennyt nyt tulla tänne blogin puolelle juuri mitään kirjoittelemaan. On ollut todella paljon kokeita ja sitten kun on tullut illalla tallilta sisälle, ei ole jaksanut tehdä muuta kun lösähtää sohvalle telkkarin tai koneen ääreen ja sen jälkeen nukkumaan.



No mutta nyt onkin sitten paljon kerrottavaa joten toivotaan, että muistan kertoa teille kaiken :D.

Viime viikonloppuna me käytiin Horse Fair messuilla. Otettiin matkalta kyytiin myös Heta ja Laura. Messuilla oli tosi kivaa ja kyllähän sieltä pari ostostakin tuli otettua mukaan. Ostettiin Valkoiset pintelit aluekoulukisojen palkintojenjakoa varten, jos sinne asti joku kerta pääsisi. Sitten ostettiin semmonen beige flättärihuopa (vai miten se nyt kirjoitetaankaan), jossa on kultaiset reunat. Ja sitten vielä Wallun satulaan uudet jalustinhihnat, koska aiemmat menivät rikki.



Viime viikon Sunnuntaina oltiin meidän läheisellä kentällä vähän hyppimässä pitkästä aikaa. Nadja oli hyvä, vaikkakin tosi innoissaan.

 
Kun olin hyppinyt Nadjalla, hyppäsin hetkeksi Keksin selkään ja hyppäsin pari hyppyä okserille, joka oli noin 90-100cm, joka näkyy videollakkin. Sitten lopuksi taivuttelin ja jumppasin Keksin kunnolla läpi.
 
Tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään sen erikoisempaa, muuta kun viikonloppuna meillä oli Markku Söderbergin valmennukset laakspohjassa.
Eilen tehtiin aluksi siirtymisiä ja voltteja ensin ravissa ja sitten laukassa. Sitten tehtiin avotaivutuksia ja lisää voltteja harjoitusravissa. Sen jälkeen ruettiin tulemaan pieniä 1-3 esteen erilaisia tehtäviä ja lopuksi semmoinen pieni 70-80cm rata. Nadja oli tosi hyvä, ei yhtään rynnimisiä ja tunnin aikana vain 1 tiputus, joka tuli kun ratsastin huonon tien pystylle, jota tultiin ympyrällä. Laukka pyöri hyvin ja olin tosi tyytyväinen tunnin jälkeen.
 
 
 
Tänään tultiin alussa taas temponvaihteluita ravissa ja laukassa. Sitten tultiin väistöjä keksihalkaisijalle ja pitkällä sivulla mentiin avoa.
Tämän harjoituksen ja pienen lepotauon jälkeen ruettiinkin tulemaan radanpätkiä ja lopuksi semmoista 80-90cm rataa. Tänään ei tullut yhtäkään puomia alas ja hypyt onnistui tänäänkin tosi hyvin! Vikassa radassa (josta nuo videonpätkätkin on otettu) ponilla oli vähän enemmän virtaa, mutta silloinkin pysyi hyvin kontrollissa. 
 
 
Ensi viikonloppuna onkin sitten LoR:lla seuraestekisat, joissa on samalla Powercupin seurakarsinta. Luultavasti koitan tänäkin vuonna mennä Keksin kanssa powercuppia, ainakin nyt käydään kokeilemassa miten seura-ja aluekarsinnat menevät. Tuonne LoR:n kisoihin tulen myös Nadjalla, ainakin 80cm.
 
Nyt toivon että muistin kertoa kaiken, mitä oli sanottavaa :D. Nyt otan kyllä itseäni niskasta kiinni ja kirjoittelen teille useammin. Nythän illatkin valoistuu, joten saa arkipäivinäkin jo jonkinlaisia kuvia otettua.
 
Ei kai tässä muuta, kun seuraavaan kertaan,
-Julia
 
 


2 kommenttia: