keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Estekisat ja Paljon Kuvia!

Heippa,

Meillä oli siis viime viikon lauantaina oman seuran estekisat. Menin sekä Keksillä, että Nadjalla 80cm.
Laura meni Keksillä ekan luokan eli 70cm, joten Keksi olikin jo valmiiksi verrytelty. Olin eka lähtijä luokassani, joten ponin ei tarvinnut kamalasti odottaa seuraavaa starttia. Keksi oli verkassa jo ihan hyvä, mutta huomasi, ettei sillä ole vähään aikaan kisattu, kun oli niin paljon virtaa pienellä ponilla. Radalla perusrata nollilla ja sitten uusintaan ajattelin tehdä vähän tiukemmat tiet, kun poni oli niin hyvä ja energinen. Mutta sitten heti sarjan toka este tuli alas, joten en jatkanut enää ajan ratsastusta, vaan keskityin vaan tekemään siistin loppuradan. Loppurata menikin hyvin, ilman muita tiputuksia.






Sitten hyppäsin Nadjan kyytiin. Nadja oli verkassa ihan hyvä ja hypytonnistui ihan hyvin. Pari kertaa tuli vähän turhan lähelle. Radalla poni oli ihan hyvä, mutta yksi pysty tuli alas perusradalla. Mutta  Nadjankin radalla tuli monta hyvää hyppyä ja tuolle pystylle, joka putosi, taisin taas pidättää liikaa. Joten siis ratsastajan virhe sekin.






Kaikki kuvat (c) Heta Väinänen <3


Olen tosi tyytyväinen molempiin poneihin, sillä nämähän olivat vasta ekat estekisat tällä kaudella, eikä kumpikaan tehnyt mitään sen kummempaa, kuin pudottivat. Sekin on vähän säkäpeliä, että kuka tiputtaa ja kuka ei :).

Sitten tähän loppuun vielä kuvia, joita ollaan räpsitty hiihtolomalla Hetan ja Lauran kanssa.

























Mikä oli teidän suosikki? Oliko tämmöinen postaus kiva, jossa oli paljon kuvia?

-Julia

4 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus kun oli paljon kuvia :) !

    VastaaPoista
  2. miks toi laura menee keksillä ku eiks se oo sulla ylläpidossa? ps sanavahvistus pois

    VastaaPoista
  3. Siis mun mielestä tää lukee tuolla Keksin sivulla, mutta siis se ei ole mulla enää ylläpidpossa, mutta se on kyllä ollut mulla 2 vuotta yp, mutta sitten viime syksynä Lauran perhe osti sen Lauralle opetusmestariksi ja se jäi meille tallipaikalle. Ja mä vuokraan sitä vieläkin ;)

    VastaaPoista