perjantai 7. helmikuuta 2014

Video!


Tässä siis alkuun tämä lyhyt kooste niistä Markun valmennuksista :
Siitä tuli nyt tosi lyhyt ja loppuu tosi töksähtäen, mutta en kerennyt sitä kamalasti rueta muokkailemaan, koska kello alkaa olla jo aika paljon, mutta toivottavasti tuo on parempi kun ei mitään.

Huomenna onkin sitten Nadjan kanssa taas aluevalkut ja voipi olla että Sunnuntaina saadaan Laura mukaan kuvaamaan ja auttelemaan, jotta saadaan taas niistäkin sitten vähän kuvamateriaalia, ettei olisi niin tylsiä nämä postaukset. Ja siinä videoita katsellessa pystyy myös katsoa, että mitä virheitä itse tekee ja voi korjailla niitä sitten ennen seuraavaa valmennusta, joten siinäkin mielessä videoiden ottaminen on hyvä asia :D.

Keskiviikkona meillä oli koulutunti ja mentiin pellolla, koska meidän kenttä on ihan jään pitossa, koska kentän viereinen oja jotenkin oudosti tultii, vikka se onkin jäässä! Joka päivä sieltä vaan tulee vettä, joka valuu meidän kentälle ja nyt siinä voisi melkeimpä luistella! No mutta onneksi on noita peltoja, joissa voi ihan yhtä hyvin mennä!

No mutta siis takaisin aiheeseen ...
Mentiin kaikenlaisia perusjuttuja ja Nadja oli itse asiassa aika kiva ja mentiin tunnilla paljon harjoitusravissa ympyröitä, niin niissä se kulki kivassa muodossa, ei liian ryntäillä tai liian etupainoisena. Laukassa se vähän innostui ja olisi halunnut mennä aika reippaasti, mutta kyllä se siinä laukassakin sitten lopuksi meni ihan rauhallisesti ja kivasti.
Eilen mentiin ponien kanssa maastoon, jossa oli paljon ylä- ja alamäkiä ja mentiin aika pitkiä pätkiä ravia ja laukkaa. Menin myös Tizillä tiellä edestakas ja se oli ihan villinä, kun sai tai siis joutui mennä yksin maastoon.

Tänään kävin ihan kävelemässä metsässä Nadjan kanssa ja sitten käytiin Lauran kanssa Keksillä ja Tizillä reipas maasto.


No niin nyt pitääkin sitten lähteä nukkumaan, kun käydään aamupäivästä jo muiden heppojen kanssa maastossa, kun se aluevalmennus on sitten vasta iltapäivällä :).

-Julia2 kommenttia:

  1. meetkö keksil enää ollenkaa ku et postaile siit? entäs se uus poni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis juu kyllä mä meen Keksilläki vielä ja juu ihan hyvin on Tizin kanssa lähtenyt menemään. Mennäänkin huomenna laakspohjaan sen kanssa iian kouluvalmennukseen ekaa kertaa :). Olen vaan ollut nyt tosi laiska kirjoittamaan tänne yhtään mitään ja yleensä menen Nadjalla, joten postaukset ovat siis aika Nadja painotteisia :).

      Poista