maanantai 10. helmikuuta 2014

Aluevalkut!

Moikka,

Eli siis mulla oli aluevalkut viikonloppuna. En nyt jaksa/kerkeä kamalasti alkaa niistä kertoilemaan, mutta Lauantaina mentiin puomeja ja kavaljetteja. Ne onnistuivat ihan hyvin ja poni oli alkutunnista hyvän tuntuinen. Kun päästiin kavaljettitehtäviin poni vähän kuumui, mutta lopuksi nekin onnistui ihan sidettävästi. Lauantaina ei siis ollut meidän paras päivä, joka johtui myös siitä, että minulla oli kumiohjat ja sitten kun Nadja rupesi hikoilemaan, niistä ohjista tuli ihan sikaliukkaat, enkä saanut kunnolla pidätteitä läpi. Minulla ei tietenkään myöskään ollut hanskoja, joten kädet siis vaan liukui niitä ohjia pitkin kun yritti kääntää tai pidättää. Mutta sunnuntaina laitettiin sitten kangasohjat, niin meno oli taas ihan toisenlaista.

Sunnuntaina hypättiinkin sitten rataa ja poni oli todella paljon parempi kuin Lauantaina ja tunnilla tuli vain 1 pudotus! Rata oli korkeimmillaan jotain 80-90cm. Tässä siis Lauran videoima video Sunnuntailta, niin pääsette vähän jyvälle minkälaista rataa tultiin sunnuntaina.



Tänään käytiin maastoilemassa rennosti minä Tizillä, Heta Nadjalla ja Laura Keksillä. Huomenna onkin sitten poneilla vp ja ratsinkin pitkästä aikaa Wallun :).

Sori että olen niin laiska, etten jaksanut nyt kovin pitkästi kirjoitella, mutta matikan kokeeseen luku odotta ihanasti, joten siis tästä lähdenkin niihin lukemaan!


-Julia

2 kommenttia:

  1. Oot tehny Nadjan kanssa tosi hyvää työtä ja ihana nähä et teillä menee noin hyvin ja Nadja menee tosi hienosti! Hieno muoto sillä ja muutenkin vaikuttaa olevan hyvin hanskassa sulla, oot tosi taitava ridaa ku saat Nadjanki menee noin hienosti vaikkei se todellakaan helpoimmasta päästä ole<3!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Kiitos Amanda <3! Onhan sitä tullut tehtyäkin paljon työtä ja paljon on vielä tekemistä, mutta kyllähän sitä edistystäkin on tapahtunut! :D Mut sinä ja Nipsuki ootte hieno pari! :)

      Poista