lauantai 26. heinäkuuta 2014

SeaHorse Week 2014

Moikka,
 
Kerkesin tulla hetkeksi koneelle, joten ajattelin tulla kirjoittelemaan teille viime Keskiviikosta kun oltiin SeaHorse Week:ssa kisaamassa Nadjan kanssa. Mentiin luokat 80cm ja 90cm. 90cm:ssä oli normaali arvostelu eli 367.1 ja 80cm oli taitoarvostelu, joka oli tosi kiva arvostelu. En ollut enne mennyt semmoista luokkaa, missä tuo kyseinen arvostelu olisi ollut.
 
 
Yllä olevat kuvat (c) Kristiina G
 
 
Tultiin paikan päälle aika ajoissa ja saatiin kiva varjopaikka meidän trailerille. Silloin oli kyllä niin kuuma päivä, että onneksi saatiin se varjopaikka.
Kävin siitä sitten kävelemässä radan ja katsoin pari ensimmäistä ratsukkoa ennen kuin lähdin laittamaan ponia kuntoon.
 
(c) Malin Lahtivuori
 
 
Verkassa pari ensimmäistä hyppyä oli aika vauhdikkaita, mutta sitten pari vikaa hyppyä oli jo ihan kivoja. Muutenkin verkassa poni tuntui kivan energiseltä, vaikka olikin jumalattoman kuuma. Itsellä vaan hiki valui siitäkin...
 
Jalustin häikäsee :D
 
Kaksi viimeisintä kuvaa (c) Malin Lahtivuori
 
 
80cm radalla saatiin lähtömerkki ja lähdettiin matkaan. Perusrata oli ihan normaali arvostelu ja se tyyliarvostelu alkoi uusinnasta. Ajattelin mennä siis koko radan hyvällä tahdilla ja siististi.
Ja niinhän me sitten päästiinkin kivalla tahdilla ja siististi koko rata, paitsi vika este rontti kolahti alas, mutta muuten tosi hyvin! Ei tullut ryntäilyjä yms. ja saatiin hyvät tyylipisteet tiputuksesta huolimatta. Loppujen lopuksi päästiin palkintojen jakoon ja saatiin keltainen rusetti, eli oltiin viidensiä! En olis kyllä ikinä ennen uskonu et me, Nadjan kanssa sijoituttais just tyyliluokassa :D On se vaan niin hieno poni <3!
 
 
 
 
90cm verkassa poni oli tosi hyvän tuntuinen, eli hyvillä fiiliksillä radalle. Radalla päästiin 4 ekaa estettä puhtaasti ja hyvin, mutta sitten vitonen tuli alas. Se oli vähän semmonen perustiputus, eli se vaan kolahti ja tippui. Sitten kutonen eli sarja ja seiska hyvin, mutta kasille sitten näin paikan hyvin ja yritin saada ponin hyppäämään siitä paikasta, mutta ponilla meni siitä jalat sekaisin ja tultiin tosi lähelle, mutta poni yritti vielä yli. Eihän siitä ollut enää toivoakaan päästä yli, mutta Nadja ihanasti yritti. Radan jälkeen vaan paljon taputuksia ja poni pääsi viilentävään suihkuun. 90cm tulos oli siis 8vp, mutta tosi hyvillä mielin lähdettiin kotiin!
 
 
 
 
2 alinta kuvaa (c) Inka Koivu
 
 
Huomenna lähdetäänkin Tizin kanssa Aluekoulukisoihin Forssaan! Siitä sitten seuraavan kerran postailua,
 
-Julia

11 kommenttia:

  1. Mikä toi vihree raita sun kisatakin toisessa hihassa oikein on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe tosi moni on tota nauhaa kysyny, mutta siis se on New Forestien semmonen tunnusnauha, jonka saa newforesyhdistykseltä ja käytän sitä aina Nadjalla aluekisoissa :D

      Poista
  2. Vauu, onnea hienoista suorituksista :D
    Mietin kanssa tota samaa että mitä vihreetä sun kisatakissa on?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe Kiitos! Ja juu se on tosiaan semmonen New Forestien tunnusnauha, jota käytetään alue ja kansallisella tasolla kisatessa :D

      Poista
  3. hienosti meette! meetkö samoilla poneilla ens kauden vaikka sulla loppuu ponivuodet? tizi ja nadja on molemmat kivoja! ois kiva jos tekisit esittelyn teiän poneista ku oon vähä sekasi :) ja tee postaus eilisen ja tän päivän kisoista!

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Ja kattoo nyt, saattaa olla, riippuu vähän kaikesta... Ja juu siis meillä on omassa pihassa 4 hepan talli ja 2 ponin pihatto. Siellä pihatossa on 2 miniponia, Cina ja Felix. Niillä harrastelen agilityä ja ohjasajoa ja pienet lapset välillä ratsastaakin niillä. Mutta ne on siis meijän omia molemmat, vähän niinku tallin maskotteja :D Sitten mulla on oma poni Nadja, jolla kisaat pää-asiassa esteitä ja kenttää. Sitten Tizi on meillä ylläpidossa ja sillä kisaan koulukisoja. Sitten meillä on äitin oma heppa, Wallu, joka on 23v lämppäri. Eli noi hepat meillä on tällä hetkellä meijän pihassa. Sitten välillä ratsastelen muillakin poneilla/hepoilla niiden omistajien pyynnöstä :)

    VastaaPoista
  5. Ja siis Nadja ja Tizi on niitä joilla kisailen :)

    VastaaPoista
  6. Hienoja kuvia. Ratsastat tosi hyvin. Kun teit sen kysymyspostauksen, niin milloin vastaukset tulee? Onnea sijoituksesta. Mun ainoa keltainen rusetti on teidän talli kisoista:D

    VastaaPoista