tiistai 17. helmikuuta 2015

Aluevalmennukset videopostaus!

Moikka,

Tää videon tekeminen on nyt vähän jäänyt, mutta eikö se niin mene, että parempi myöhään kuin ei millonkaan. Oltiin tosiaan viikko sitten viikonloppuna Didin kanssa aluevalmennuksissa ja kuvattiin sieltä Hetan kanssa jonkinlainen videopstaus. Videopostauksen lopulla näkyy vähän myös, kun hiihtoratsastettiin Nadjalla.



Valmennuksissa tehtiin jällen todella teknisiä tehtäviä ja voi vitsi kun Sunnuntaina itsekkin muistin ratsastaa, niin heppakin hyppäsi hienosti!
En nyt muista kovin tarkasti, mitä valmennuksissa tehtiin, mutta valmennusvideolla näkyy paremmin. Aluksi tultiin kapeita kavaljetteja ja lopuksi päästiin menemään rataa, jossa oli pari estettä jo reilussa metrissä.



Mitäs piditte videoista?

-Julia

16 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Näyttää tosi kivalta teijän meno :)
    Aijotteko ostaa jossain vaiheessa Dimondin? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Ja ostettais vaikka heti, jos olisi rahaa, mutta taitaa jäädä vain haaveeksi tämä :) Eihän sitä kyllä koskaan tiedä jos joskus sekin olisi mahdollista, mutta katsotaan nyt :D

    VastaaPoista
  3. Kiva toi videopostaus, niitä lisää! Ja voi vitsi ku toi oli söpö toi pikkunen poni tossa videolla :3

    VastaaPoista
  4. Tää oli kiva postaus, mut olis kiva nähä myös varustepostaus!! :) Mitä sarjoja muuten seuraan tv:stä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja juu kokeilen jossain vaiheessa toteuttaa :) Ja no tällä hetkellä katon huippumalli haussa, viikingit, devious maids ja sit aina vähän mitä sattuu :)

      Poista
  5. Mistä te ootte hankkinu noi teidän pikkuponit? ne on niin ihania! Voisitko tehä niistä jonku temppuvideon ku eiks ne osannu jotai temppuja ? Semmonen olis tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cina oli mun ihan eka poni ja ostettiin se noin 10 vuotta sitten ja sitten Felix ostettiin pari vuotta sitten Cinan kaveriksi pihattoon :D Ja joo, toi vois ollakki kiva toteuttaa!

      Poista
  6. Dimondi on tosi ihana :o sillä on nii hieno laukkakin ja voih, kumpa mullaki ois tommonen! Tsemppii ens kaudelle :))

    VastaaPoista
  7. Näyttää tosi hienolta! Sun videopostaukset on parhaita <3 Onnea tulevalle kaudelle!

    VastaaPoista