lauantai 7. maaliskuuta 2015

Alue Ranking ja New Forest kisaponi!

Moikka,Anteeksi tämä pitkä postaustauko, mutta en vaan ole jaksanut yhtään panostaa blogiini vähään aikaan. Ulkonakin on ollut niin hirveät kelit varsinkin nyt lopputalvesta, ettei olla päästy kotona juuri muuta tekemään, kuin maastoilemaan ja ratsastamaan pellolla. Ihan hyväähän tämä hepoillekkin on tehnyt, kun on ollut tämmöinen helpompi kausi tässä, mutta se kesä voisi kyllä pian jo tulla, odotan niin innolla kesän kilpailuja.

Ikävä on kova tätäkin vanhaa herraa <3 Heritage Waltter
Tässä arkistojen kätköistä kuva, kun päästiin Köpö-shettiksen kanssa Horse Showhun esiintymään! Köpön kanssa voitettiin myös Shettisten koulu SM-kultaa vuonna 2011. Samana vuona voitettiin Gnejs shettiksen kanssa shettisten este SM kultaa.

Huomenna ollaan menossa Didin kanssa Ypäjälle hyppäämään halliin maastoesteitä aluevalmennuksissa ja Heta tulee kuvaamaan, joten sieltä tulossa sitten tuoretta materiaalia. Tähän postaukseen minulla ei valitettavasti ole mitään uutta kuva-, tai videomateriaalia, mutta löysin konettani selatessa aluevalmennusvideon, joka on jostain syystä unohtunut tänne blogin puolelle lisätä. Video on siis viime vuoden loppupuolella olleista aluevalmennuksista Nadjan kanssa!


Selailin muuten netistä myös Alueranking-tuloksia ja ilokseni huomasin, että oltiin Tizin kanssa Etelä-Suomen ponien koulurankingissa kolmannella sijalla! Tänä vuonna vaan oltiin juuri harmillisesti otettu käytäntöön vain voittajan palkitsemis-systeemi, kun viime vuosina 3 parasta olivat saaneet palkinnot, mutta ei se palkinnon saaminen olekkaan niin olennaista. Ihan mahtavaa päästä kolmen parhaan kouluponiratsukon joukkoon! Laskin myös, että jos kenttäratsastuksessa olisi erikseen poni-ja juniorien palkitseminen, oltaisiin sijoituttu poniratsukoidet rankingissa Nadjan kanssa! Harmillisesti sekin käytäntö, että ponit ja juniorit keräävät omia pisteitä, otettiin vasta ensi kaudeksi käyttöön, kun nyt minulla ei ole enää ponivuosia jäljellä.

Meidän kisateam pari vuotta sitten <3


New Forest- yhdistyksen sivuja katsellessani huomasin, että oltiin Nadjan kanssa sijoituttu New Forestien kisaponikisassa vuosimallia 2014, myös kolmansiksi. Sieltä saadaan palkinto palkintojenjakotilaisuudessa parin viikon päästä.
Tämän ansiosta saadaan aukeaman kokoinen juttu seuraavaan New Forest-yhdistyksen lehteen, eli jos teille se lehti tulee niin kannattaa lukea se tarkkaan läpi, sillä saatatte nähdä siellä tuttuja.

Viime vuosi oli ponien kanssa siis hyvinkin onnistunut ja toivottavasti ensi kausikin tulee olemaan hyvä! Ensi kautena vaan mulla on ensimmäistä kertaa hevonen alla kisaradoillakin "vakituisesti", kun yleensä minut on tottunut näkemään pienten, pyöreiden ja karvaisten ponien selässä. Sinällään on kamalan haikea ajatella näin, kun ponivuodet olivat mulle niin ihanaa aikaa. Sain kokea kaikenlaista ja ratsastaa erilaisilla poneilla. Tästä voin olla todella kiitollinen kaikille ponien omistajille, joilta olen saanut poneja ylläpitoon ja joilla olen saanut ratsastaa ja kilpailla.

Voi kun onkin ikävä tätä pientä ponipalleroa <3 Alias BessiOllaan Nadjan kanssa tulossa luultavasti myös Tampereen hevosmessuille rotuesittelyt-osioon, joten jos olette kyseisille messuille tulossa, niin näätte meidät myös siellä!

Oletteko te tulossa Tampereen Hevosmessuille? Mitä piditte tämmöisestä vähän ehkä sekavastakin lörpöttelypostauksesta? 

10 kommenttia:

 1. Aijotteko te ostaa jossain vaiheessa D:n Omaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Didiä tarkoitat nii tuskin, vaikka se superihana hevonen onkin!

   Poista
 2. Onnee tosta New Forest -kisan kolmannesta sijasta! Hyvä te <3

  VastaaPoista
 3. Vähänkö oot pärjänny hyvin ja mä ainakin oon tulossa tampereelle, nähään sit siellä! :))

  VastaaPoista
 4. ei herrajumala mä näytän kauheelta tossa kuvassa :D

  VastaaPoista
 5. tosi hyvin oot pärjänny - onnea! ja tsemppiä ens kauteen

  VastaaPoista