sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Sijoituksia ja kuulumisia!

Moikka,Viime viikonloppuna oltiinkin Dimondin Meri-Teijossa aluekisoissa ja startattiin tuttu ja turvallinen HeA:2. Verkasta asti heppa ei jotenkin tuntunut ihan parhaalta mahdolliselta, mutta parani loppua kohden. Radalla mä ratsastin suoraan sanoen ihan surkeasti, varsinkin laukka-käynti siirtymisen, josta saatiinkin 4. Radan jälkeen olin todella pettynyt rataan, mutta ei muuta kun loppuverkkaan ja siitten trailerille purkamaan kamoja. Trailerilla kuitenkin kuulutettiin väliaikatuloksia ja olin ihan ällikällä lyöty kun meidän tulos oli yli 65%. Rata ei sitten vissiin tuomareiden mielestä ollutkaan niin kamala ja saatiin paljon positiivista palautetta. Vaikka rata ei tuntunut kovin hyvältä, tuo 65% on meidän uusi enkka aluetason HeA:sta ja tuolla tuloksella saatiin meidän eka alue HeA:n sijoitus ja ylettiin siis viidennelle sijalle ja saatiin keltainen rusetti kotiinviemisiksi.Viime Keskiviikkona oltiin Didin kanssa derbykentällä rataharjoituksissa ja mentiin siellä 100cm. Postauksen kuvat on sieltä ja kuvat on ottanut Mia Koivunen, kiitos paljon kuvista!!
Meidän piti mennä Nadjankin kanssa hyppäämään derbylle, mutta ei saatu harmillisesti hokkeja kenkiin kiinni, mutta mentiin kuitenkin maneesiin hyppäämään ja ai että Nadja oli niin hieno! Se pelasti mut monta kertaa eikä rynnännyt kertaakaan esteille! Hypättiin noin 90cm-100cm radanpätkiä. Nyt kyllä harmittaa kun ponivuodet on jo ohi!Eilen (Lauataina) suunnattiinkin traikun nokka kohti Espoota, jossa oli PunRan aluekoulukisat. Starttasin K.N Specialin, joka meni ihan hyvin, ei tullut rikkeitä, mutta oltaisiin pystytty parempaankin. Saatiin vähän päälle 66% ja se riitti 2.sijaan.Samoissa kisoissa starttasin myös HeA:10:n, jota en ollut ratsastanut kertaakaan läpi kunnolla. Verkassa heppa tuntui jo paljon paremmalta ja radallakin se oli superhienon tuntuinen! Alkuradasta tuli vaan pieni muistikatkos radasta ja tein ihan liian tiukan väistön, vaikka väistön olisi pitänyt jatkua vielä aika pitkään. Ja sitten vastalaukassa tuli pieni kommunikaatiokaatiovirhe ja Didi vaihtoi laukan, joten näistä rokotettiin pisteitä. Saatiin kuitenkin päälle 62% ja se riitti 2.sijaan. Lauantaina tulikin siis kaksi 2.sijaa!Ensi viikolla olisikin sitten Juniorderby Ypäjällä Dimondilla ja sitten Sunnuntaina Esperadocupin eka osakilpailu.
Ensi viikolla meille tulee pariksi päiväksi myös ihana vieras vierailemaan, nimittäin Laura Keksi-poninsa kanssa. Keksihän on mun entinen ylläpitoponi, joka oli mulla 3 vuotta, joten on ihan superihana nähdä niitä taas ja päästä nauttimaan kivoista maastolenkeistä.Aloitan Juhannuksen tienoilla myös mun kesätyöt, sain nimittäin töitä läheiseltä tallilta, laakspohjasta! Olen siellä noin kuukauden töissä ja sitten menen Didin kanssa Didin omistajan luokse Imatralle pariksi viikoksi. Hevostäyteinen kesäloma siis luvassa :D!


-Julia

6 kommenttia:

 1. Jee teilhän on menny super hyvin Didinkaa !😛❤️

  VastaaPoista
 2. En ymmärrä miten revit joka luokasta niin pirun hyvän tuloksen :D Ihana kuulla että teillä menee niin hyvin, tsemppiä kisoihin ja tuleviin koitoksiin. :) Toivottavasti törmäillään kesän aikana! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voii kiitos <3! Teilläkin on alkanut menemään superhyvin Dockanin kanssa <3! Ja jep toivotaan että törmäillään ;)!

   Poista
 3. Ai että kun sä meet hyvin! Ihan kateeks käy! Ja onnea!

  VastaaPoista