lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ypäjän kisaviikko ja kuulumisia!

Moikka,

Viime viikolla meillä tosiaan kävi vierailulla pari päivää entinen ylläpitoponini Keksi (joka oli meillä 3 vuotta) omistajansa Lauran kanssa. Oli kyllä ihana tavata tätäkin karvakorvaa pitkästä aikaa ja päästä selkäänkin hetkeksi. On se kyllä niin ihana ponski ❤️ Ja olihan se Lauraakin ihana nähdä pitkästä aikaa kunnolla!

Niin suloinen ❤️ Skeggi

Ekana päivänä (Tiistaina) käytiin aika pitkällä 1,5h reippaalla maastolenkillä Nadjalla ja Keksillä. Illalla mulla oli Iian kouluvalmennus laakspohjassa, josta on postauksessakin pari kuvaa. Kaikki postauksen muutkin kuvat on c) Laura Leskinen.
Seuraavana päivänä mentiin hetki kentällä, jossa hetkeksi vaihdettiin poneja ja lopuksi käytiin maastolenkillä ja uittamassa poneja läheisellä rannalla.

Torstaina ja Perjantaina meillä olikin sitten vuorossa Ypäjän kisaviikon Juniorderby Didin kanssa. Ekana päivänä ratana oli tuttu ja turvallinen HeA:2, jota olenkin aika monesti mennyt tällä kaudella. Verkassa heppa oli aluksi vähän jäykkä, mutta parani loppua kohden. Radalla asiat onnistui kaikki hyvin ja tää olikin meidän eka rata, jossa ei tullut rikkeitä. Saatiinkin 65,8% ja mentiin siinä vaiheessa luokkaa johtoon. Kuitenkin loppupäässä luokkaa yksi hieno poni meni meidän ohi, sekä yksi hevonen puolen pisteen erolla juuri ja juuri kiilasi meidän edelle, joten loppujen lopuksi oltiin sijalla 3/31. Saatiin hieno valkoinen rusetti matkaan ja kotiin lähdettiin hymyissä suin ja jännitettiin miten muistaisin seuraavan päivän teknisemmän ja pidemmän radan.
Kävin rataa kotona pari kertaa Nadjalla läpi ja poni suoriutui kaikista liikkeistä yllättävän hyvin :D. Kyllä me ehkä taidetaankin jotkin koulukisat senkin höslän kanssa uskaltaa startata.
Perjantaina luokkana olikin Juniorderbyssä siis Helppo A, Kenttäkilpailuohjelma nro 6, jota en ollut ennen startannut. Siinä tulee laukassa kolmikaarinen kiemuraura, joka oli meille verkassa aika vaikea toteuttaa. En saanut pidettyä heppaa tarpeeksi suorassa ja aina kun yritin tehdä kolmikaarisen niin se vaihtoi laukkaa.
Radalla sain kuitenkin pidettyä onneksi oikean laukan molemmissa, eikä muutenkaan varsinaisia rikkeitä tullut ollenkaan, mutta koko radan läpi heppa oli aika jännittynyt ja tuomarit olisivat halunneet sen liikkuvan pehmeämmällä kaulalla. Näin ollen saatiin vain vähän päälle 61%, vaikka muuten rata olikin ihan ok. Itse odotin vähän korkeampia prosentteja, mutta tällä kertaa tuomarit tykkäsivät tasaisemmista radoista. Sijoituttiin luokassa kuitenkin 8/31 ja Juniorderbyn kokonaistuloksissa oltiin sijalla 5/31! On se Didi niin hieno ❤️

Tänään Didillä oli vähän kevyempi päivä, mutta huomenna olisi vielä yhden koulukisat tälle viikolle. Ne ovat järvenpäässä Esperadocupin ensimmäinen osakilpailu. Sielläkin on jo tutuksi tullut HeA:2 ja toivotaan, että sielläkin menee yhtä hyvin kuin Ypäjällä, sieltä kun vaan 5 parasta pääsee Finaaliin.
Tän viikon jälkeen Didi saakin olla aika kevyellä ja sitten ensi viikonloppuna olisikin vuorossa Este-Jussi kilpailut Dumissa ja päästään taas hyppäämään, eikä mennä aina vaan koulukiemuroita. Este-Jussiin otetaan luultavasti myös Nadja hyppäämään jonkun luokan.


-Julia

2 kommenttia:

  1. Mä en vaan ymmärrä miten joillakin voi koko ajan mennä niin hyvin!! :D Onnea taas tosi paljon teidän suorituksista. :)

    VastaaPoista