keskiviikko 19. elokuuta 2015

Uittokuvia ja kuulumisia!

Moikka,

Kesälomareissumme aikana käytiin pari kertaa uittamassa hevosiamme ja sieltä tulikin tosi kivoja kuvia. Ne kuvat, joissa on vaan minä ja Didi c) Heta Väinänen!
 Käytiin viime viikonloppuna L-URan pikkuisissa kur koulukisoissa Nadjan ja Gilbertin kanssa. Starttasin ensimmäisenä Gilbertillä ja luokkana toimi HeB. Heppa oli vähän pohkeen takana koko radan enkä saanut sitä ratsastettua niin hyvin, kuin esim kotona on mennyt. Radasta saatiin kuitenkin 68% ja risat ja sillä irtosi 3.sija.
Nadjalla starttasin luokan viimeisenä ja rata oli todella hyvä. Ensimmäistä kertaa sain Nadjan ratsastettua niin, ettei tullut ainuttakaan rikettä radalla ja saatiin siitä hyvästä 73%, joka on varsinkin Nadjalle huikeat prosentit. Niillä voitettiinkin sitten koko luokka! 

Huomenna mennään Didin kanssa pitkästä aikaa taas Iian kouluvalmennukseen, kun jalka on jo hyvin parantunut. Tarkoituksena olisikin vajaa kahden viikon päästä osallistua aluemestaruuksiin koulupuolella ja sinne nyt treenaillaan. 

Nyt olen myöskin ollut todella innoissani, sillä maanantaina varmistui yksi ihana juttu, joka toteutuu lauantaina. Osaisiko joku arvata mikä tämä ihana juttu voisi olla?


Tein muuten blogillenikin oman instagramtilin, joten jos kiinnostaa nähdä vähän useaamin meidän menosta kuvia, niin käykääpä seuraamassa @team_hoffren

-Julia

2 kommenttia: