torstai 3. syyskuuta 2015

Uusi kauramoottori ja aluemestaruudet!

Moikka,

Reilu puolitoista viikkoa sitten lauantaina suunnattiin trailerin nokka kohti Mustiota ja käytiin hakemassa kyytiin rautias kaunokainen. Kyseessä on 4 vuotias puoliveritamma, uusin projektini. Deli Katt, eli tutummin Deli on kotiutunut meille todella hyvin ja tänään kävin ensimmäistä kertaa jo selässäkin ja oikein näppärästi heppa liikkui. Nyt aloitetaan varovasti heppaa työstämään ja katsotaan mitä siitä tulee ;). Olen kyllä todella innoissani, sillä olen jo pidemmän aikaa toivonut saavani uuden nuoren hevosen ratsastettavaksi, kun viimeksi kisattavani ollut 4-vuotias welshponi Hel'as Arielin kanssa oli niin ihana tehdä töitä ja se oppi niin nopeasti uusia asioita.

Delistä tulee kuvia sitten myöhemmin, kun saadaan niitä otettua...

Ihana Hel'as Ariel ❤️


Viime lauantaina oltiin Didin Laakspohjassa kouluratsastuksen aluemestaruuksissa, joissa ratsastettiin HeA:4. Verryttelyssä valmentajani Iia auttoi ja heppa tuntukin verkassa todella kivalta. Radalle päästyämme heppa jännittyi ja en saanut sitä enää ratsastettua rennoksi ennen radan aloitusta. Esimerkiksi tuomarin auto oli tällä kertaa pelottava, kun eihän semmoisia ole ennen kisoissa Didin mielestä ollut. Rata olikin sitten alusta loppuun jännittynyt ja olen erittäin pettynyt ratsastukseeni, mutta onhan sekin tietty otettava huomioon, että nyt takana on ollut kevyempi jakso haavan takia, joten Didille on kertynyt ylimääräistä energiaa jonkin verran. Prosenteiksi tuli kuitenkin ihmeen paljon 59,8% ja sillä sijoituttiin 11/15, eli ei me nyt ihan vikoja oltu kuitenkaan.

Viime syksyn ja talven vuokraheppa Min Daisy Dancer ❤️


Ensi sunnuntaina onkin sitten uusi yritys ja mennään Kirkkonummelle koulukisoihin ja startataan tuttu ja vähän helpompi rata HeA:2. Nadjakin pääse mukaan HeB:hen ja nämä ovatkin meidän ekat aluekoulukisat Nadjan kanssa, jos kenttäkilpailujen kouluosuuksia ei oteta huomioon. Lainaratsu Gilberttikin starttaa helpossa B:ssä joten mulla onkin sitten 3 starttia sunnuntaina mentävänä.

Nadja Tampereen hevoset messuilla keväällä ❤️

Sunnuntaina herätys onkin sitten jo kukonlaulun aikaan, kun ollaan ekan luokan ekoja lähtijöitä, mutta kisoihin jaksaa kyllä aina nousta paremmin kuin kouluaamuina. Lauantaina olen päivän jälleen töissä laakspohjassa, joka on myös mukavaa vaihtelua koulun ja omien hevosten kanssa touhuilemiseen.

-Julia

4 kommenttia:

  1. Oi ihanan näköinen tämä uusi tulokas, tsemppiä sen kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Terveiset täältä Delin vanhasta kodista! Jäämme seuraamaan Delin kuulumisia mielenkiinnolla :-) tv. Piia N.

    VastaaPoista