lauantai 26. syyskuuta 2015

Aluejoukkuemestaruudet ja pirun jalkapalloilijat!

Moikka,

Kiitos upeista Salon kilpailukuvista Karita Immonen! Kaikki ratsastuskuvat siis Salosta viime viikonlopulta.

Taas pitkästä aikaa sain avattua koneeni ja pääsin kirjoittamaan tänne kisatuloksia. Oltiinkin tosiaan kaksi viikkoa sitten aluejoukkuemestaruuksissa edustamassa LoR:ia Sinnan ja Katin kanssa. Me Didin kanssa startattiin luokka HeB:0, joka oli siis meille aika helppo, mutta joukkueessa kaikki ratsastivat yhden luokan, yksi meni HeB:n ja kaksi HeA:n.

Meidän rata sujui ihan hyvin, alkutervehdyksessä tuli tosin pari peruutusaskelta ja alkurata hieman jännittynyt, mutta loppurata jo parempi. Sillä saatiin reilu 65% ja se riitti kakkossijaan omassa luokassani. Koko joukkue nappasi lopulta neljännen sijan, eli ihan hitusen verran vaille mitaleitten. Saatiin kuitenkin hienot punaiset ruusukkeet suitsiin palkintojenjakoon.

Viime viikonloppuna oltiin Salossa aluekoulukisoissa ja kisattiin siellä ekana ratana FEI kenttäkilpailuohjelma poneille ja tokana HeA:4.
Ekan radan aikana meidän kisaradan vieressä oli jalkapallokenttä, jossa jalkapalloilijat pelailivat täydessä vauhdissa. Didihän ei siitä oikeen innostunut ja säikkyi niitä ja sitten pitikin aloittaa jo radan ratsastaminen...

Alla olevista kuvista näkee hyvin Didin mielipiteen tähän radan ratsastamiseen silloin, kun on jalkapallokenttä on täynnä pelaajia vieressä...


Temppuilujen jälkeen päästiin jatkamaan rataa ilman sen suurempia ongelmia, vaikka läpi radan oltiin tosi jännittyneitä ja saatiin Didin hienosta käynnistäkin vain 5. Ravilisäyksessä tosin näytettiin kaikille miten se ravilisäys kuuluisi lähteä ja voi vitsi kun se heppa liisi kokorataleikkauksen läpi. Saatiinkin siitä pisteiksi meidän ihka eka 9. Rata oli siis hyvin vaihteleva kun pisteitä oli laidasta laitaan ja prosentteja kertyi vähän päälle 59%.

Onneksi seuraavaan rataan mennessä jalkapallonpelaajat olivat lähteneet pois ja rata sujui kuin sujuikin ongelmitta ja mielestäni rata oli tosi hyvä ja tasainen. Saatiin 64%, joihin olin vähän pettynyt, mutta oltiin kuitenkin neljänsiä ja saatiin jälleen punainen ruusuke mukaan matkalta.

Eilen oli taas Iian kouluvalmennus laakspohjassa ja voi kun heppa oli hieno ja kuskikin muisti ratsastaa! Saatiin tosi hyviä pätkiä ja saatiin tehtyä kolmikaarista kiemurauraa laukassa, joka aiemmin on tuottanut  hieman vaikeuksia kun kuski ei pysy suorassa ja heppa ihmettelee, että kumpaa laukkaa pitää laukata. Niin hyvä fiilis jäi valmennuksesta ja jotenkin nyt on ollut tosi paljon intoa treenata! Oltiinpa molemmat sitten ihan hikisiä treenin jälkeen, joten heppa pääsi kotona ihan kunnon pesulle.

Tänä viikonloppuna ei ole kisoja, joten luultavasti lähinnä vaan maastoillaan heppojen kanssa rennosti.

Uusin tulokas Delikin on ollut nyt todella mukava ratsastaa, kun siihen alkaa löytää nappuloita. Olen nyt mennyt sillä suunnilleen joka toinen päivä ja ollaan menty kerran vähän puomejakin. Sänkipellollakin ollaan menty ja Deli käyttäytyy siellä niin kiltisti, ihan kuin olisi aina ennenkin mennyt yksin isolla pellolla. On se niin viisas nuorukainen <3

Hepalle vielä taputukset hyvästä suorituksesta ;)-Julia


2 kommenttia:

  1. Onnea taas hienoista suorituksista! :) Olisko mahdollisuutta saada katsoa noita ratavideoita? Hienolta näyttää, hyvä te!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :D Ja valitettavasti ei oo ollu nyt kuvaajaa vähään aikaan kisoissa mukana, mutta pitäisi taas ottaa itseään niskaska kiinni ja pyytä joku mukaan, jolla kamera olisi niin n äkisi itsekkin miltä rata näyttää ja mitä korjattavaa siinä on :D

      Poista