maanantai 12. lokakuuta 2015

Bye bye Scaldia's Nadja

Moikka,

Niinkuin otsikostakin voi päätellä niin Nadja lähti viime viikolla uuteen kotiin. Se sai hyvän kodin tästä aika läheltä meitä, joten voin sitä käydä siellä katsomassa.

Ensimmäinen kuva Nadjasta meillä kotona...
Nadja opetti mulle todella paljon siitä millaista on ratsastaa vähän vaikeammalla ja kuumemmalla hevosella ja en kyllä tule ikinä katumaan sitä että me ostettiin juuri Nadja. Tykkään haasteista ja Nadja olikin juuri ihana semmoinen.

Yhteistyömme alussa ei päästy edes 40cm pystyä ilman että koohotamme sen yli tai läpi, mutta yhteistyömme parani koko ajan. Kun Nadja rupesi oikeasti luottamaan muhun niin ei ollut mitään ongelmaa selvittää 100cm rataa nätisti ja ratsastajaa kuunnellen.
Sileän ratsastamisessa olikin sitten vähän enemmän työstämistä. En saanut Nadjaa edes peräänantoon alussa, mutta kun vaan treenasimme ja treenasimme niin pystyimme suorittamaan 2-tason helppo b- radan yli 60% ja Nadjasta kuoriutui oikein kiva poni koulupuolellekkin.

Tältä meidän meno näytti alussa...
Ja tältä näytti meidän ekat koulukisat c) Amanda Ristimäki
Me kehityttiin niin paljon ja tää poni oli kuin hiomaton timantti josta tosiaan hioutui timantti... Kiitos kaikesta rakas, tuut olemaan mulle paras poni nyt ja aina ❤️ Kiitos kaikille meidän matkassa mukana olleille ja kannustajille ja ennen kaikkea kiitos meidän korvaamattomille valmentajille Minnalle ja Anulle!
love you so so mutch Goodbye my dear, you will always be my winner and you will always stay in my heart ❤️

-Julia

2 kommenttia: