lauantai 17. lokakuuta 2015

Uusia tuulia!

Moikka,

Meillä oli Didin kanssa reilu 2 viikkoa sitten katsastukset koulurenkaaseen. Valmennukset meni oikein hyvin, vaikkakin ekana päivänä Nuuksion valkoinen maneesi olikin hieman jännittävä Didin mielestä. Tehtiin paljon avoja ja sulkuja ravissa ja laukassa ja Didi teki ne tosi hyvin.

Viime viikonloppuna Sunnuntaina oli vuorossa mun seuran eli LoR:n seuramestaruudet. Verkan alussa heppa oli vähän jäykkä, joten verkkasin sitä pitkään vaan keventelemällä ja laukkaamalla kevyessä istunnassa. Verkan loppua kohden meno vetreytyi ja sitten päästiinkin jo radalle. Rata meni oikein siististi ja hyvin, eikä tällä kertaa tullut mitään ylimääräisiä pomppuja. Heppa oli välillä ehkä hieman jännittynyt paikoittain, mutta saatiin jotain 63,8% ja olin aika tosi pettynyt noihin, sillä rata oli mun mielestä ihan hyvä, mutta tää on arvostelulaji joten joskus vaikka itsestä tuntuisi menevän hyvin, niin prosentit eivät ole niin hyviä ja joskus tuntuu että saa tosi hyvät prosentit vaikka rata ei olisikaan ollut niin hyvä. Sijoituttiin kuitenkin seitsemänsiksi ja saatiin vihreä ruusuke kotiin viemisiksi.

Kevään kisoista Vihdistä, hieno Didi c) Heta VäinänenPari päivää ennen kuin Nadja meiltä lähti niin meidän tallin nelijalkaiset lisääntyi taas yhdellä. Sillä mulle tuli käyttööni Delin sisko Kitty Katt jolla olisi ensi kaudella tarkoitus myös kilpailla. Meillä on nytten tallissa siis Deli Katt "Deli", Kitty Katt "Kitty" ja Dimondi "Didi". Näiden lisäksi sitten pihatossa pikkuponit Cina ja Gucci "Felix".

Tässä lyhyt video, kun oltiin Delin kanssa pellolla. Se kehittyy kyllä niin kivasti koko ajan...Kitty on 8v FWB ja sillä on kisattu esteitä 100-110cm. Jos kaikki menee hyvin niin ensi kaudella olisi mukava päästä kisaamaan Kittyllä myös kenttää. Mutta katsotaan, katsotaan... Mennään tänä viikonloppuna Minnan silmien alle Peuramaalle hyppäämään ja se onkin sitten meidän eka hyppäri Kittyn kanssa. Olen pari kertaa kotona hypännyt pientä yksittäisenä ja hypyt tuntuu kyllä tosi kivoilta. Näistä valmennuksista siis seuraavaa postausta.


Viime perjantain Iian kouluvalkku Didillä meni myös ihan superhyvin. Tehtiin paljon tehtäviä laukassa, kuten mentiin kolmikaarista kiemurauraa ja aina kun suoristettiin niin koottiin laukkaa ja sitten taas eteenpäin. Lopussa tultiin vielä pari laukanvaihtoa, jotka alkavat vähitellen myös sujumaan paremmin. Onneksi klippasin Didin tiistaina niin ei tullut niin hikiseksi, sillä tunnilla sai molemmat tehdä kunnolla töitä.

Ensi viikonloppuna onkin sitten HIHS jonne menen katsomaan perjantain iltanäytökseen ja seuraavat kisat ovatkin sitten Ypäjällä, jossa startataan HeA:ta.

Tässä vielä jäähyväisvideo Nadjasta, johon löysin ihanan biisin alkuun, joka sopi meille tosi hyvin, joten kannattaa kuunnella sanoja hyvin :


-Julia11 kommenttia:

 1. Ihan loistavaa! Näyttäää tosi upeelta! Seuratkaa häntä!

  VastaaPoista
 2. The key is to give the peruser a little look into your experience, which urges them to need to take in more by perusing your resume
  Online Medical Assignment Help

  VastaaPoista
 3. Good way of telling, good post to take facts regarding my presentation subject matter, which i am going to deliver in my college
  Robust Control Matlab Help

  VastaaPoista
 4. I appreciate your efforts in preparing this post. I really like your blog articles.
  Central Line Theorem Stats help

  VastaaPoista
 5. I want to say about this article, uummm this is amazing and nice post.
  Operations Research Homework Help

  VastaaPoista
 6. You always surprised me with your blogs.You got an amazing mind and experience that you have shared in your blogs.I like to read your blogs every time. 
  Online Economics Assignment Help

  VastaaPoista
 7. Mike Jasson is an academic writer of the Accounting Assignment Help. Who writes quality academic papers for students to help them in accomplishing their goals.
  Blog Writing Services

  VastaaPoista
 8. I appreciate your efforts in preparing this post. I really like your blog articles.
  MathCad Project Help

  VastaaPoista
 9. I would also like to say that I appreciate your efforts in posting an article. It takes quite some time to find something valuable and to post it online. Personally I have no time for that, which makes it to where I appreciate the efforts of others posting even more. The College Life Essay: Just Make The Right Choice is a sample for you to view in case you are a student who requires help.

  VastaaPoista
 10. I just love horses and cannot understand how it is even possible not to like them. Thank you very much for the article and feel free to update if anything. Until then, http://essay-review.org/essay-review-org-social-networks/ is where you can order an essay review for free. Could you ever imagine anything like that?

  VastaaPoista