sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kisakauden päätös!

Moikka,
 
Oltiin viime viikonloppuna tämän kauden viimeisissä kilpailuissa. Kilpailut olivat oman seurani LoR:n järjestämät seuraestekilpailut, jonne menin Nadjalla ja Dimondilla.
 
Heta oli mukana kisoissa ja napsi kivoja kuvia ulkoverkasta. Kiitos Hetalle kuvista <3!
 
 
Menin tällä kertaa ihan vaan 80cm Nadjalla ja ensimmäisinä kisoina 90cm Dimondilla. Lähdettiin ajelemaan kohti kisapaikkaa hyvissä ajoin, koska Etelä-Suomeenkin oli satanut ihan kunnon lumi maahan, joten tiet olivat liukkaita.
 
 
 
Verryttelyssä Nadja oli todella energinen, joten tein siirtymisiä laukan sisällä, ennen kuin aloitettiin hyppäämään, jotta poni tulisi kuulolle paremmin. Parin ensimmäisen hypyn jälkeen hypytkin alkoivat sujua ja kohta saatiinkin mennä radalle valmistautuvan ratsukon roolissa.
 
 
 
Rata meni aika reippaasti, mutta nollilla päästiin maaliin asti. Sillä hetkellä siirryttiin luokassa johtoon. Loppujen lopuksi meidän ohi meni vain yksi ratsukko, joten sijoituttiin siis 2.sijalle!
Kunniakierroksen jälkeen loppuverkkasin Nadjan ja sitten kävelin traikulle. Siellä otettiin kamat pois, kylmättiin jalat ja laitettiin poni koppiin.
Sen jälkeen oli Dimondin vuoro saada kamat selkäänsä ja lähdettiin kohti verkka-maneesia. Verryttelyssä Didi tuntui todella kivalle ja hypyt onnistuivat hyvin.
 
 
 
 
 
Rata oli tasainen ja siisti. Tulos oli 0-0, jota lähdettiin hakemaankin ensimmäisistä kisoistamme. En yrittänyt yhtään ratsastaa aikaa, mutta silti sijoituttiin 6.sijalle! On se niin hieno nuorukainen ja tästä on hyvä jatkaa talven treeneihin ja ensi kauden kilpailuihin.
 
 
Tässä video Didin ja mun radasta :
 
 
Lähipäivinä luvassa postausta Mikko Mäentaustan valmennuksesta, jossa käytiin Dimondin kanssa Torstaina. Sain Hetan kuvaamaan valmennusta, joten myös videomatskua luvassa. Daisystakin on uusia kuvia eilisiltä hyppelyiltä, joten ensi viikolla tulossa postauksia vähän enemmän, kun kerran viikossa.
 
 
 
-Julia

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Tosi kivan näkönen toi uus heppa :)

    VastaaPoista
  2. Voitko tehä heppojen esittely postauksen, ku en oikee oo kärryillä millä hepoilla ratsastat ja mitä heppoi teil on :D

    VastaaPoista
  3. Wow, ompa toi uus heppa hieno! Ja eiks se ollu vasta 6v? Tosi hienosti meette!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on vasta 6v ja Kiitos paljon! Didi on kyllä ihana <3

      Poista
  4. Vautsi mikä pakkaus, onnea ihan hurrrrjasti :3!

    VastaaPoista