maanantai 5. tammikuuta 2015

Joskus on aika päästää irti, vaikka se tekee kipeää...

Moikka,

Tänään aamu valkeni surullisissa tunnelmissa, kun Wallu lähti viimeiselle matkalleen kohti vehreämpiä laitumia...  Wallun kanssa tuli yhteistä taipaletta taaperettua 10 vuotta ja olen ikionnellinen, että sain kokea kaiken tämän juuri Wallun kanssa.
Wallu oli nuoruudessaan ravuri, joka kilpaili ihan hyvälläkin menestyksellä raveissa ja voitti yhteensä 13 320e.
Raviuransa jälkeen siitä koulutettiin ratsu ja sillä kilpailtiin jonkin verran esteratsastuksessa ja hypätä se tykkäsi aina, vaikkei sillä mikään loistokas hyppytekniikka ollutkaan. Itsekkin kävin sillä parit pikkukisat pomppimassa ja se oli aina niin terhakka uusilla paikoilla. Varsinkin muille ruunille se tykkäsi öristä ja heittää etujalkaa, jotta kaikki varmasti ymmärsivät että hän on kingi.
Vaikka Wallu välillä osasikin esittää kovaa poikaa, sisimmiltään se oli kuitenkin ihana mamman mussukka. Se oli aina todella kiltti ihmisille, eikä ikinä tehnyt mitään pahaa.
Kerkesimme Wallun kanssa kokea esimerkiksi Match shown, jossa herra voittikin koko kisan hienon rakenteensa ja lihaskuntonsa ansioista, ollessaan jo 20-vuotias. Muistan myös kun ensimmäisiä kertoja ratsastin sen kanssa meidän omalla pihalla, kun olin noin 6-vuotias pikkutyttö. Muistan myös kaikki meidän reippaat maastolenkit, joissa välillä pari pukkiakin lensi, kun herra oikein innostui ja kaikki möröt, joita maastolenkillä yhdessä kohtasimme.

Wallu tulee olemaan minulle aina tosi tärkeä, enkä tule ikinä unohtamaan sitä... En voi sanoin kuvailla, miten kova ikävä minulla on Wallua jo nyt, mutta kaikki hyväkin loppuu aikanaan... Toivottavasti sulla on hyvä olla siellä ylhäällä ja toivottavasti me tavataan vielä joskus ❤️

                                      "Tähän päättyy paljon hyvää, paljon kaunista..."

                                         R.I.P Heritage Waltter, 19.5.1991-5.1.2015 ❤️












-Julia


6 kommenttia:

  1. :"( Mä kirjotin mun oomaanki blogiin völlistä :( mulla tulee ikävä sitä :(

    VastaaPoista
  2. Voi harmi, niin hieno hevonen! Osan ottoni :'(
    Tekstissä on muuten virhe, sillä tuossa R.I.P Heritage Waltter, 19.5.1991-1.5.2015 ❤️, tarkoitat varmaan 5.1.2015 etkä 1.5.2015? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ❤️ Ja oho juu, pitääkin korjata...

      Poista