lauantai 24. tammikuuta 2015

Paljon kuvia!

Moikka,Postaustaukoa onkin taas tullut kiitettävästi, mutta nyt on taas materiaalia mistä kirjoittaa. Laittelen tähän postaukseen paljon kuvia, joita ollaan hetan kanssa napsittu tässä alkuvuonna, eli postauksen kuvat (c) Minä ja Heta Väinänen, kiitos Heta!

Oltiin viime viikonloppuna Minna Leppälän aluevalmennuksissa ja Torstaina Mikko Mäentaustan estevalmennuksessa ja niistä tulossa postausta pian, kunhan saan Hetalta materiaalit niistä. Mikon valmennuksesta tulossa yksi vähän erilainenkin videoklippi, mutta siitä lisää sitten sitä koskevassa postauksessa. Mutta nyt niihin kuviin...

Pikkuponit menee kovina pakkasöinä ihan tämmöiseen huuruun ❤️
Tätä heppaa on kyllä niin kova ikävä ❤️

Tässä meidän tallin leikkisin kissa joka aina härnää toisia kissoja ja keksii aina jotain hupsuja ideoita, mm. kiipeilee boxien päällä, hyppii ihmisten niskaan ja pienempänä se joka kiipesi ihmisen jalkaa pitkin niskaan, jotta saisi mennä huppuun istumaan :D Tässäkin kuvassa se on juoksemassa meidän toisen kissan kimppuun. Uuppi myös leikkii kaikella mikä liikkuu ja mikä ei liiku ja Uuppi vaan osaa aina piristää hassuilla tempuillaan, vaikka olisi ollut kuinka huono päivä tahansa❤️. 

Käytiin yksi päivä pellolla ratsastelemassa ja otettiin toisistamme kuvia Hetan kanssa
Hypättiin myös pari kertaa kaatuneen koivun yli, joka oli juuri mukavan korkuinen ja siinä sattui olemaan vielä hyvä pohjakin. Dimondi oli ihan innoissaan ja hyppeli puun yli suurella innolla ja ilmavaralla.

Didi innostui myös välillä pukittelemaan

-Julia

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja kivoja kuvia! :)
  Kuka teillä klippaa hevoset/hevosen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Itse olen klipannut, koiran trimmerillä kylläkin :D Ihan hyvin sekin ajaa asiaansa, vaikkei siitä ehkä niin siistiä jälkeä tule, kuin kunnon klipperistä :)

   Poista
 2. Voi että, tosi ihania kuvia taas kerran. :)

  VastaaPoista