keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kotimäen Dressage Festivaalit Dimondilla!

Moikka,

Viime lauantaina suunnattiin traikun nokka kohti Kotimäen tilaa, joka sijaitsee Turun lähistöllä. Meiltä meni ajaa sinne reilu 1,5h, mutta ensimmäinenkin starttini oli vasta yhden aikaan iltapäivällä, joten ei tarvinnut tällä kertaa herätä kukonlaulun aikaan.
Verryttelyssä Didi tuntui tosi kivalta ja kaikki mitä pyysin, onnistui hyvin. Vielä ennen radalle menoa otin vielä yhden laukka-käynti siirtymisen, joka tuli itseasiassa molemmissa päivän radoissa ja se onnistui todella hyvin. Ensimmäinen starttaamani luokka oli K.N. Special ja lähdin radalle hyvillä mielin.

c) Jilla


Radalla pysähdyksissä Didi sai aina lingerrettyä hiukan jompaan kumpaan suuntaan ja laukka-käynti siirtyminen ei ollut läheskään yhtä hieno, kuin verkassa tekemäni. En muistanut valmistella tehtäviä yhtä hyvin ja se kostautui. Mutta onneksi muu rata oli tasainen ja saatiin prosenteiksi 66,5% ja koko luokan voitto aika isollakin erolla toiseksi tulleeseen!

Postauksen kuvista saamme kiittää Jillaa, kiitos paljon!
Didi ei olisi kylläkään halunnut enää seistä paikoillaan palkintojenjaossa pitkän päivän päätteeks, mutta kuvat onnistuivat silti mielestäni todella hyvin.

c) JillaEnsimmäisen luokan jälkeen mentiin myös HeA:2, jossa rata alkoi hyvin, mutta sitten samaan aikaan kun olin tekemässä laukanvaihtoa käynnin kautta, niin joku hevonen rupesi juuri silloin riehumaan kentän vieressä, joten Didi teki siinä kohtaa pari ylöspäin kohdistuvaa pomppua ja sen jälkeen jännittyi huomattavasti loppuradan ajaksi. Harmittaa sinällään, että miksi juuri meidän radan aikana kävi noin, mutta ei se kuitenkaan haittaa, päästiin silti maaliin asti kunnialla ja saatiin vielä 62,8% ja oltiin ensimmäisiä ei-sijoittuneita (sija 11/40).

c) JillaKaiken kaikkiaan kisat olivat siis todella onnistuneet ja nämähän olivat meidän ekat aluekoulukisat, joten tästä on sitten hyvä jatkaa kohti uusia koitoksia! Tuolla kisoissa oli muuten todella hyvät palkinnot, voiton johdosta sain ison ja nätin ruusukkeen lisäksi kukkakimpun, kivan fleeceloimen (joka näkyy kuvissakin päällä), satulahuovan ja 100 euron lahjakortin Hevoslääkärikeskus Hippodemiin! Muutenkin kisat oli hyvin järjestetyt ja kisapaikalla oli hyvät puitteet kisaamiseen.

c) Jilla


Viime Perjantaina ennen kotimäen kisoja menin muuten tuon HeA:2 radan valmentajani Iian rataharjoituksissa laakspohjassa ja rata onnistui superhyvin, ei tullut suurempia rikkeitä ja saatiin prosenteiksi n. 67%. Maanantaina Didillä kävi hieroja, joten eilen sillä oli kevyempi päivä, kun taluttelin sitä maastossa. Tänäänkin mennään vielä kevyemmin ja huomenna pystyykin ratsastamaan jo ihan normaalisti. Perjantaina mennään Iian koulutunnille ja Sunnuntaina olisikin vuorossa oman seurani (LoR) aluekoulukisat, jossa startataan HeA:4.

Voittajien on helppo hymyillä ;) c) Jilla


-Julia


8 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten upee pari ootte, taas suuret suuret onnittelut :') Voisit lahjoittaa mulle osan sun taidoista kun täälläkin tarvittais nyt kipeästi ratsastuksen jaloa taitoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon Lotta, ihana kommentti <3 Ja hahaha, äläs nyt aliarvioi omia taitojas :D!!!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Ootte ihana pari ♥ kumpa ittekki oisin noin taitava :(

  VastaaPoista
 3. Ootte ihana pari ♥ kumpa ittekki oisin noin taitava :(

  VastaaPoista