torstai 21. toukokuuta 2015

LoR aluekoulukisat!

Moikka,


Kaikki postauksen kuvat c) Heta Väinänen, kiitos jälleen kuvista!


Oltiin viime viikon Lauantaina oman seuramme järjestämissä 2-tason koulukisoissa Dimondin kanssa. Mentiin luokka HeA:4 ja meidän lähtö oli vasta iltapäivällä, joten herätyskello ei soinut kovin aikaisin ja sai nukkua pitkään.



Verkassa Didi oli vähän kireä suusta ja muutenkin vähän jähmeä, mutta loppua kohden ratsastettavuus parani.
Rata oli todella hyvä lukuunottamatta laukannostoa käynnistä, jossa en valmistellut tarpeeksi ja heppa nosti aluksi ristilaukan. Jopa laukanvaihto käynnin kautta keskellä kenttää onnistui tällä kertaa hyvin, sekä laukka-pari askelta ravia-toinen laukka- siirtyminen pituushalkaisijalla onnitui myös hyvin. Radan jälkeen oli hyvä fiilis ja toivoin ihan hyviä prosentteja... Ja ne me saatiinkin!



Prosentteja tuli 63% ja risat, eli prosentin enemmän kun viime viikon HeA:sta ja tämä rata jonka menin LoR:lla oli kuitenkin paljon vaikeampi, kuin HeA:2. Ei kylläkään sijoituttu tälläkään kertaa, vaan oltiin toisia ei-sijoittuneita. Ensi kisoissa sitten ehkä sijoitutaankin jo :D




Puolentoista viikon päästä mennäänkin Salon aluekoulukisoihin ja mennään siellä HeA:2. Tämän viikon viikonloppuna meillä on vuorostaan alue-estekisat Turun suunnalla, jossa hyppään 90cm ja 100cm, jossa on mukana derbyesteitäkin.



-Julia

4 kommenttia:

  1. Vautsi, onnea taas hienoista suorituksista ja tsemppiä, ootte todella tyylikäs pari :)

    VastaaPoista
  2. Jee, onnea teille taas! Ja tsemppiä tuleviin kisoihin! ;)

    VastaaPoista