keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kuvapommi!

Moikka,

My superstar ♥ Cina

Tässä kevään aikana on tullut otettua paljon kuvia, joten ajattelin niitä tänne blogin puolellekkin tulla laittamaan. Kaikki kuvat siis c) Heta Väinänen ♥


Qucci "Felix" 


Cina

Cina
Viime Sunnuntaina oltiin Didin kanssa Liedon Jumping Festivaaleilla hyppäämässä. Menin luokat 90cm ja 100cm, joka oli derbyluokka. 
Ysikympissä koko rata oli vähän löysä, enkä saanut ratsastettua napakasti, joten uusinnassa yksi este tippui. Siihen esteelle paistoi juuri aurinko eikä Didi varmaankaan hahmottanut sen korkeutta kovin hyvin, sillä me tultiin kyllä ihan hyvällä etäisyydellä siihen, mutta sitten tuli "laiska" hyppy esteen yli.





Metrissä hypyt oli jo verkassa paljon terävempiä ja radalla heppa oli niin hieno. Derbyluokka siis periaatteessa tarkoitti sitä, että radalla oli mukana maastoesteitä normaaliesteiden kanssa. Oli bankettia, alahyppyä, tukkeja, hautaa yms. Tämmösiä luokkia voisi olla enemmänkin, sillä tää oli tosi kiva! 





Ennen rataa mietin, että mitenköhän päästään tuon banketin yli ( banketti on semmoinen este, johon noustaan tavallaan yksi rappunen, yksi laukka-askel ja sitten rappunen takas alas :D), sillä Didi ei ollut koskaan ennen hypännyt semmoista. Mutta nytpä on ja heti ekalla yrittämällä! Rata oli siis todella paljon parempi kuin eka rata, vaikkakin tuolle pelkälle alashypylle tuli hieman erimielisyyksiä mennäänkö siitä vai ei, mutta toisella yrittämällä sekin sitten onnistui. Tulos oli siis 4vp ohimenon takia, vaikka banketissahan on ihan samanlaien alasmeno, mutta en ratsastanut tuolle toiselle alashypylle tarpeeksi napakasti. Mutta olin silti todella tyytyväinen rataan ja siihen että Didi skarppasi hienosti.

Scaldia's Nadja

Dimondi

Hepat ovat nyt päässet viikon verran olemaan pienemmällä "harjoituslaitumella" ja tänään ne pääsi ekaa kertaa isolle laitumelle. Hepat kyllä niin nauttii kun saavat olla laitumella!


Pirre

Uuppi

Nessa






Ensi viikonloppuna olisikin vuorossa Salossa 2-tason koulukisat, joissa startataan HeA:2.

Tykkäsittekö, kun postauksessa oli näin paljon kuvia?



-Julia


3 kommenttia:

  1. Hei oisko sulla sanoo ketää joka tekee bannereita ilmaseks?? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sori ei tää nyt liittyny tähän mut
      Söpöi kuvii♥

      Poista
    2. Kiitti :)! Ja no ei nyt heti tuu ketään mieleen, mutta sun kannattaa googlettaa banneripaja, nii silleen mä oon ainaki löytäny :)!

      Poista