sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Superheppa Laaksolla 2-tason kisoissa!

Moikka,

Lauantaina olikin sitten vuorossa mun ja Didin ekat aluetason estekilpailut. Luokkina mentiin 90cm ja 100cm. Ysikympin verkassa Didi tuntui hyvältä ja saatiin hyviä hyppyjä. 90cm onkin Didille niin pieni korkeus että pääsee siitä yli helposti. Rata oli siisti ja Didi hyppäsi niin hienosti, kun sai laukata paljon, laaksolla kun on niin kivan iso kenttä. Lopputulos oli 0vp ja ruusuke ripustettavaksi suitsiin puhtaasta radasta.

c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen
 Tässä ysikympin ratavideo :




c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen

Metrin verkassa en jotenkin nähnyt okserille paikkoja ollenkaan ja siihen tuli koko ajan ihan hassuja hyppyjä, mutta onneksi pari vikaa hyppyä onnistui ja pystyi mennä hyvillä mielin radalle. Radalla hypyt onnistui paljon paremmin ja heppa teki todella kivoja hyppyjä ja hyppäsi hyvällä ilmavaralla kaikkien esteiden, paitsi vikan yli. Eli siis muuten todella hyvä rata, mutta viimeiselle esteelle heppa pääsi vähän pitkäksi, kun unohdin tehdä tehdä sen vikan pidätteen (kun olin jo niin fiiliksissä hyvästä radasta), joten sieltä se este kolahti sitten alas. Ei se kyllä haitannut ollenkaan, koska Didi hyppäsi muuten niin hienosti!

Tästä kuvasta näkee hyvin, ettei 100cm:kään ihan kamalan vaikea oo Didin hypätä :D  c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen

c) Heta Väinänen
Tässä metrin ratavideo:



Ensi viikonloppuna onkin sitten vuorossa aluekoulukisat, missä starttaan Didin kanssa HeB ja HeA. Kauden ekan kenttäkilpailut luultavasti startataan sitten parin viikon päästä Harjulla, jossa mentäisiin Tuttari, mutta se on vielä vähän auki päästäänkö lähtemään.

Loppuun vielä pari kuvaa kun irtohypytettiin pari päivää sitten meidän miniatyyrihevosta Guccia, eli tutummin Felixiä. Kuvat c) Heta Väinänen




Kiitos taas Hetalle kun viitsi lähteä kuvaamaan kisoja ja Felixin hypytystä. On se vaan niin ihanaa kun on tuommoinen "luottokuvaaja"!

-Julia

6 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Voi kun mullakin ois noin hieno hevonen ku sulla on <3

    VastaaPoista
  2. ♥!Dimondi!♥ Luin äsken kaikki postaukset Dimondin tulosta asti ja en voi muuta sanoa kuin, että sovitte kyllä yhteen todella kivasti! Pakkohan teidän menoa on jäädä seurailemaan! :)

    t. The Little Dreamer (Vipeleläinen)

    VastaaPoista
  3. Ihana toi Felix kun vatsa esteitä viistäen hyppelee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha jep, se on viisas poni, eikä hyppää mitään ylimääräistä, vaan sen verran ku tarvii :D

      Poista